Οι ανατροπές συνεχίζονται στην καθημερινή δραματική σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών. Σύμφωνα με το MyTV ο έρωτας της Αμαλίας και του Ντίνου όχι μόνο δεν έχει σβήσει αλλά οι δυο τους βρίσκουν το θάρρος και παραδέχονται τα συναισθήματά τους.

Στα επόμενα επεισόδια η Αμαλία βιώνει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της, καθώς σε λίγες ημέρες πρόκειται να παντρευτεί με τον Σίμο. Από την άλλη, ο Ντίνος, έπειτα από απαίτηση της Μιράντας να υπογράψουν το διαζύγιό τους, πετάει τη βέρα του και δεν έχει καθόλου καλή διάθεση. Ο άντρας έχει στρέψει την προσοχή στον «Παράδεισο των κυριών» αλλά και στη νέα επιχείρηση που ετοιμάζει με τον Σίμο. Όμως ο καιρός περνάει και ο Ντίνος παρατηρεί πως δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα οι εργασίες στο θέατρο Ολυμπία. Τότε αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά με τη νέα επένδυση που έκανε και ζητάει αμέσως τον λόγο από τον Σίμο. Οι δυο τους, όμως, φτάνουν στο σημείο να τσακωθούν άσχημα, καθώς ο Ντίνος δεν μπορεί να δεχτεί τις δικαιολογίες που του λέει ο Σίμος για τις εργασίες που συνεχώς αναβάλλονται. Τότε η Αμαλία παίρνει το μέρος του πρώην αγαπημένου της με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένταση στη σχέση των μελλόνυμφων λίγο πριν από τον γάμο τους.

Στη συνέχεια., η κοπέλα συναντάει την Πολυξένη και αρχίζουν να μιλάνε για όσα συμβαίνουν στη ζωή τους. Τότε η Αμαλία βρίσκει το θάρρος και εξομολογείται στη φίλη της πως είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Ντίνο και ότι δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει ποτέ. Το ίδιο ακριβώς όμως νιώθει και εκείνος αφού κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης που έχει με τον Βύρωνα του αποκαλύπτει πως δεν έπαψε ποτέ να είναι ερωτευμένος με την Αμαλία.

Την επόμενη μέρα, η Μιράντα πηγαίνει στο σπίτι του και του ζητάει να παρευρεθεί στον γάμο της Αμαλίας.Όμως εκείνος αρνείται και τότε η γυναίκα τον ρωτάει αν ο λόγος που δεν θέλει να πάει είναι εξαιτίας της κόντρας του με τον Σίμο ή επειδή αγαπάει ακόμα την Αμαλία. Ο Ντίνος, όπως είναι φυσικά, έρχεται σε δύσκολη θέση…

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Σοκ για τον Γρηγόρη-Μαθαίνει την αλήθεια για το παιδί!

MotoGP VR46 2024: Βγάζει μάτι του Valentino το κομμάτι!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει-Τρέμει ο δολοφόνος της Νέλλυς!