Η Όλγα βρίσκεται στην πιο όμορφη αλλά και πιο δύσκολη θέση στη ζωή της στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, καθώς αποφασίζει να πάει σε δικηγόρο και να κάνει αίτηση διαζυγίου. Την ίδια στιγμή ο Αποστόλης πιεζόμενος από την Ειρήνη, πηγαίνει στον «Παράδεισο» και κάνει πρόταση στον Ντίνο να του πουλήσει το κατάστημα, το οποίο ήδη έχει δώσει στην Ειρήνη, αλλά δεν θέλει να φανεί.

Στη συνέχεια για να εκδικηθεί τη Σύρμω που τον είχε χτυπήσει, αλλά και για την υποστήριξή της στην Ολγα, πηγαίνει στη σπιτονοικοκυρά της και αγοράζει το ακίνητο που περιλαμβάνει το σπίτι της και το μαγαζί, ενώ στην συνέχεια σαν ιδιοκτήτης ζητά ένα υπέρογκο ποσό για ενοίκιο. Λέει πως θέλει αυτά τα χρήματα και αν δεν τα έχουν να τα δώσουν, να φύγουν.

Λίγο αργότερα ο Αποστόλης συναντάει την Ντέπυ και δείχνει γοητευμένος το ίδιο όμως δείχνει κι εκείνη. Μετά από αυτή τη γνωριμία οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά και αρχίζουν να βγαίνουν κρυφά! Έτσι καταλήγουν να περάσουν όλη τη μέρα μαζί και επίσης να ζήσουν μία νύχτα έντονου πάθους!

Η Ντέπυ με τον Αποστόλη κάνουν έρωτα και μόλις η κοπέλα σηκώνεται από το κρεβάτι αισθάνεται μια έντονη ζαλάδα και πέφτει κάτω. Ο Αποστόλης δεν δείχνει να φοβάται. Της λέει ότι δεν είναι τίποτα. Θα έτυχε επειδή σηκώθηκε απότομα, είχαν πιει και το προηγούμενο βράδυ και γενικά την καθησυχάζει, αλλά η Ντέπυ ανησυχεί.

Στο μεταξύ η κοπέλα συνεχίζει να μη νιώθει καλά και τις επόμενες μέρες, μέχρι που λιποθυμά ξανά στα χέρια του Αποστόλη. Εκείνος την πάει στο νοσοκομείο και της κάνουν εξετάσεις. Ο Αποστόλης δείχνει αυτή τη φορά να ανησυχεί αλλά όταν τον ρωτούν ποιος είναι ώστε να τον ενημερώσουν εκείνος απαντάει ότι δεν  έχει καμία σχέση με την κυρία, απλά τη συνόδεψε.

Ετσι οι γιατροί δεν του λένε τι έχει η Ντέπυ και ενημερώνουν την ίδια λέγοντάς της ότι τα πράγματα είναι σοβαρά. Η Ντέπυ βάζει τα κλάματα και εξηγεί στον Αποστόλη ότι κάτι της βρίσκουν στο κεφάλι και είναι σοβαρό. Ο Αποστόλης ωστόσο της δίνει κουράγιο. Τι θα γίνει όμως μετά;

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αυτό θα είναι το τέλος του Αλέξη-Αποπειράται να αυτοκτονήσει!

Τραγωδία στα Τέμπη: Η ιστορία πίσω από τη viral φωτογραφία – «Ήμουν πάνω από τα προσωπικά της αντικείμενα»

Σασμός: Τέλος το μυστικό του Μαθιού-Ο Ευθύμης ξέρει ότι σκότωσε τον Στεφανή-Έτσι τον εκβιάζει!