Ο Ντίνος στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, δεν μπορεί με τίποτα να βρει τη μικρή Ειρήνη και ξέρει ότι υπεύθυνη για όλα είναι η Βικτώρια.
Ετσι αποφασίζει να την καταγγείλει και μαζί να καταγγείλει το ίδρυμα για παράνομες υιοθεσίες.

Η Βικτώρια, στριμωγμένη από παντού, πείθει τον Ζήση να βάλει να σκοτώσουν τον Χρηστίδη στη φυλακή, ώστε να γλιτώσει μια και καλή από αυτόν. Ο Ζήσης ξαναπλησιάζει τον Αναγνώστου και του λέει να τον σκοτώσει προκειμένου κι ο ίδιος να σωθεί αφού ο αστυνομικός μπορεί να πει ότι τον βοήθησε ο ίδιος να δραπετεύσει!

Έτσι, μην έχοντας άλλη επιλογή, πυροβολεί τον Χρηστίδη και μάλιστα την ώρα που εκείνος τηλεφωνούσε στην Αμαλία και της έλεγε ότι είναι ο πατέρας της!

Ο ίδιος, πριν προλάβει να πει το όνομά του, πέφτει αιμόφυρτος αλλά δεν πεθαίνει! Τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένο. Στο μεταξύ ο Ντίνος κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη στην Αμαλία. Της λέει ότι η θεία της και το ίδρυμα που διοικεί είναι μπλεγμένοι σε κύκλωμα παράνομων υιοθεσιών και της γνωστοποιεί ότι έχει κάνει μήνυση!

Το ένταλμα σύλληψης της Βικτώριας έχει βγει και η αστυνομία πηγαίνει στο σπίτι τηs για να τη βρει και να τη συλλάβει. Ωστόσο δε τη βρίσκουν, καθώς η Βικτώρια πλέον μένει με τον Ζήση. Στο μεταξύ ο Ντίνος με τη Μιράντα και τη Ζηνοβία έχουν βγει για να φάνε σε ένα ταβερνάκι, όπου εκεί συναντάνε σε διπλανό τραπέζι τη Βικτώρια με τον Ζήση σε τρυφερό τετ α τετ. Ολοι μένουν με το στόμα ανοιχτό, ενώ ο Ντίνος δεν χάνει καιρό και τηλεφωνεί στην αστυνομία, καθώς ακόμα ισχύει το ένταλμα σύλληψής της και τους λέει να πάνε να τη συλλάβουν!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 1/3: Το «υπερόπλο» Παναγιώτης προκάλεσε άφθονο γέλιo στα social

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Σασμός: Κάνει το λάθος ο Τόλης-Ανατροπή με Νάντια και Νικηφόρο!