Η σειρά του ΣΚΑΪ Μόλις Χθες συνεχίζεται κάθε απόγευμα στις 18:45. Αν και το μέλλον της σειράς είναι μάλλον… χλωμό, τα νούμερα δείχνουν μία ελαφριά βελτίωση. Τι θα δούμε όμως στα επόμενα επεισόδια.

Η κόντρα της Λουίζας και του Σπύρου για την επιμέλεια της Κατερίνας συνεχίζεται όλο και πιο έντονα καθώς ο Σπύρος πλέον δεν φοβάται να αποκαλύψει τον πραγματικό του εαυτό. Ο Μιχάλης και ο Στέφανος συνεργάζονται εναντίον του Σπύρου και προσπαθούν να προστατεύσουν τη Λουίζα.

Ο Χρήστος, αποφασισμένος να χωρίσει την Κέλλυ και διαλυμένος ψυχολογικά, σχεδιάζει να πάει στην Αθήνα. Ο Μιχάλης θα πάει να δει την Κατερίνα και άθελά του θα τη στρέψει εναντίον του. Η Έλενα με τις κινήσεις της συνεχίζει να κάνει έξαλλους και τον Μιχάλη αλλά και τη Μαρία. Ο Ιάσονας συγκρούεται για πρώτη φορά ανοιχτά με τον Αντώνη. Λένε όσα δεν έχουν πει χρόνια τώρα, αλλά αυτή η σύγκρουση θα αποβεί μοιραία.Ο Ιάσονας γλιτώνει πάρα τρίχα, χάρη στον Αντώνη. Η Δάφνη, συγκινημένη, του ζητάει να επιστρέψει στο σπίτι. Ο Μιχάλης, με τη βοήθεια του Αχιλλέα, βρίσκει τη διεύθυνση του διακινητή που έδωσε στον Σπύρο την ουσία με την οποία νάρκωσε τη Λουίζα. Ο Στάθης τελικά αθωώνεται, η Κέλλυ όμως έχει να αντιμετωπίσει για ακόμη μια φορά τις αμφιβολίες του Χρήστου για το μέλλον της σχέσης τους.

Μόλις χθες: Ο Νικήτας έρχεται πίσω;

Η Χριστίνα ανακοινώνει στον Θωμά τον θάνατο του πατέρα του, και του δίνει ένα κουτί με τα πράγματά του, το οποίο περιέχει ένα πολύ ξεχωριστό ζευγάρι σκουλαρίκια.

 

Τα σκουλαρίκια που χάρισε ο Θωμάς στην Ιωάννα φωτίζουν την κλοπή που έγινε στο σπίτι των Κεχαγιά πριν δέκα χρόνια. Θα συνδέσουν την κλοπή με τον θάνατο του Αλέξανδρου; Ο Μιχάλης ψάχνει να βρει ποιος μπορεί να πουλάει τη ναρκωτική ουσία που βρέθηκε στο αίμα της Λουίζας.

Ο Ιάσονας βλέπει τον πατέρα του πρώτη φορά να αγωνιά γι’ αυτόν. Η Δάφνη προσπαθεί να έρθει κοντά ξανά με τον Αντώνη.  Η Άννα φαντάζει μια καινούρια απειλή για τη σχέση τους. Ο Στέφανος, σε συνεργασία με τον Μιχάλη, φτάνουν στα ίχνη του Νικήτα. Θα τον φέρουν πίσω; Εκείνος θα τολμήσει να ομολογήσει ότι συνεργάστηκε με τον Σπύρο;