Η Κασσιανή, βλέποντας το δημοσίευμα για την Ελισάβετ σχετικά με το πάρτι του Πέτρου και τις… καλόγριες στο Μαύρο Ρόδο, αποφασίζει να ζητήσει από τον μητροπολίτη να βγάλει ανακοίνωση προκειμένου το μοναστήρι να διαχωρίσει τη θέση του.

Στο μεταξύ ο Μανόλης προτείνει στην Ευτυχία να στείλουν τον Γεράσιμο στο εξωτερικό για να ξεκολλήσει το μυαλό του από την Ελισάβετ. Της λέει να διώξουν μακριά το παιδί τους γιατί όσο μένει εδώ, θα γίνεται όλο και χειρότερα και εκείνη με βαριά καρδιά αναγκάζεται να δεχτεί για να σωθεί το παιδί της.

Η Αλεξία επικοινωνεί με την Ελισάβετ, αλλά εκείνη της λέει να της στείλει τη μαντίλα της γιατί την ξέχασε στην Πάτρα. Τότε η Αλεξία με τον Πέτρο καταλαβαίνουν πως εκείνη και η Αυξεντία γύρισαν στο μοναστήρι, ενώ ο Πέτρος βρίσκει ένα γράμμα από την Ελισάβετ, η οποία του ζητά να μην την ενοχλήσει ποτέ ξανά. Τρελαμένος σπεύδει στη Γερακιανή να την αποτρέψει από το να γίνει ξανά μοναχή. Μάταια όμως! Η προδοσία που νιώθει η Ελισάβετ είναι μεγάλη. Στο μεταξύ, ο Γεράσιμος έχει σχεδόν πειστεί να φύγει από το χωριό και να πάει στη Σουηδία, όταν ακούει τον Μήτσο να λέει στον Λευτέρη ότι είδε την Ελισάβετ να γυρνά στο μοναστήρι. Ο Λευτέρης είναι απογοητευμένος, ενώ ο Γεράσιμος πετάει από τη χαρά του!

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Σε σοκ η Όλγα-Έτσι τελειώνει τον Αποστόλη η Ειρήνη

Ο νέος Χάμες που μετράει μέρες στο λιμάνι

Αυτός είναι ο πρώτος Σασμός: Μαθιός και Παύλος συνεργάζονται!