Το Μαύρο Ρόδο έχει συναρπάσει τη φετινή σεζόν με την αγάπη μεταξύ της μοναχής Ελισάβετ και του νεαρού Πέτρου να έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Οι δυο τους βλέπουμε να έρχονται συνεχώς πιο κοντά με τον έρωτά τους να σιγοκαίει βασανιστικά και να εκφράζεται μόνο από βλέμματα.

Η δόκιμη μοναχή όμως προσπαθεί να παραμείνει προσηλωμένη στον στόχο της που δεν είναι άλλος από το να υπηρετήσει τον Θεό. Αυτό όμως όπως δείχνουν τα νέα spoiler δε θα διαρκέσει για πολύ ακόμη. Οι δυο τους ήδη βλέπουμε πως έχουν έρθει πιο κοντά από ποτέ μετά την απαγωγή και ότι πέρασαν από τον Κροάτη Ιβόρ.

Κάποια στιγμή λοιπόν ο Πέτρος ζητάει από την μοναχή να βρεθούν και να συζητήσουν τα όσα συνέβησαν. Εκεί ο Πέτρος δε θα κάνει τα λάθη του παρελθόντος και θα ζητήσει από την Ελισάβετ να πάρει αυτή τις αποφάσεις για τη σχέση τους. Από εκείνη τη στιγμή και μετά η απόσταση μεταξύ τους όλο και μειώνεται. Ο Λευτέρης βοηθάει να γίνει αυτό καθώς κάνει τα πάντα για να φέρει την κόρη του από τη Γερακιανή στην Πάτρα. Η επιλογή της Ελισάβετ βγαίνει σιγά σιγά στην επιφάνεια καθώς παραδέχεται πρώτη φορά τα συναισθήματά της για τον Πέτρο. Οι δυο τους περνάνε όλο και περισσότερο χρόνο μαζί και γίνονται ζευγάρι.

Από την άλλη ο Βίκος συνεχίζει να βασανίζεται από τον θάνατο της Αγγελικής που επήλθε εξαιτίας του. Η Κύρα θα κρυφακούσει μια συζήτηση του στην οποία αναφέρει τον Ιβόρ και αρχίζει να υποψιάζεται την αλήθεια. Όμως ο Βίκος την καταλαβαίνει και είναι έτοιμος να κάνει ότι χρειαστεί για να μη βγει στην επιφάνεια τι πραγματικά συνέβη. Τον έχουμε ξαναδεί να σκοτώνει στο παρελθόν και θα το ξανακάνει οργανώνοντας νέα επίθεση και δολοφονία.

Δείτε τι θα γίνει σήμερα στο Μαύρο Ρόδο:

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Αυτός ξυλοφορτώνει τη Ζέτα – Νεκρός ο πατέρας της Μυρτώς

Survivor διαρροή 1/2: ΟΡΙΣΤΙΚΟ SPOILER! Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας!

Παγιδευμένοι: Αυτός βάζει ξανά στη φυλακή την Άννα