Την Κυριακή 24 Απριλίου θα επιστρέψει στους δέκτες μας το Μαύρο Ρόδο με ολοκαίνουρια επεισόδια που σίγουρα θα καθηλώσουν. Τι πρόκειται όμως να συμβεί;
Οι έρευνες της αστυνομίας για τον Στεργιόπουλο που είχε χτυπήσει τον Σταυρίνο και την Τασούλα οδηγούν στον Γιώργο Μπόγρη. Ο Σταυρίνος προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και ο Γιώργος επιμένει να λέει πως δεν έχει καμία σχέση. Μόνο που ο Σταυρίνος αρχίζει να σκέφτεται πόσο δίκιο είχε η Γιάννα που από την αρχή τον υποψιαζόταν για την επίθεση. Αυτό τον κάνει να ψάξει κρυφά απ’ όλους και το ατύχημα που τον είχε καθηλώσει στο αναπηρικό αμαξίδιο και δεν θα αργήσει να έρθει η ώρα που όλα τα στοιχεία θα βγουν στο φως και θα αποκαλυφθεί το σατανικό σχέδιο εκδίκησης που είχε στήσει ο Γιώργος ενάντια στον αδελφό του, λόγω της παράνομης σχέσης του με τη Γιάννα.

Μπορεί η Κασσιανή για την ώρα να ασχολείται με το αμαρτωλό παρελθόν της που κινδυνεύει να βγει στο φως και με την «ανταρσία» που επικρατεί στο μοναστήρι, αλλά δεν ξεχνάει και την υπόθεση «Διακοσάββα». Φυσικά η ίδια θα ασχοληθεί ξανά με το θέμα αυτό και θα κινήσει γη και ουρανό προκειμένου να φτάσει στην άκρη του νήματος. Σύντομα η ίδια Θα ξεθάψει το μνήμα της παλιάς ηγουμένης και εκεί θα βρει το κουτί με τα κόκαλα του Διακοσάββα, τα οποία η Αυξεντία με τη Φιλαρέτη είχαν παρουσιάσει σαν τα οστά της αδελφής της Αυξεντίας. Με ένα τεστ DΝΑ η αλήθεια θα αποκαλυφθεί και όπως είχε υποσχεθεί η Αυξεντία, αναλαμβάνει όλη την ευθύνη.

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος για το Πάσχα-Τότε επιστρέφει

Viral: Επική αντίδραση παιδιού μόλις βλέπει τον Ρονάλντο από κοντά – Δεν το πίστευε (vid)

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με την Μυρτάλη-Το σκάει από τον Αλέξη!