Όπως θα δούμε σε επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς, η Μυρτάλη αρχίζει να αλλάζει χαρακτήρα. Σαν να της γύρισαν ξαφνικά ένα κουμπί και να έβαλε μια τελεία στην αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της. Η κοπέλα αρχίζει να καταλαβαίνει ότι όλο αυτόν τον καιρό, το μόνο που κατάφερε ήταν να μείνει μόνη, χωρίς τις φιλες της, ακόμα και χωρίς την οικογένειά της.

Μόνο με τον Αλέξη στο πλευρό της, ο οποίος ήδη της έχει αποκαλύψει πόσο οδίστακτος είναι. Αισθάνεται ότι  δεν είναι καλά και ότι αν συνεχίσει να μένει δίπλα του, σίγουρα δεν θα έχει καλό τέλος. Τον μόνο άνθρωπο που εμπιστεύεται και αγαπάει είναι η Μαρίνα. Εστω κι αν έχουν απομακρυνθεί, τα αισθήματά της για εκείνη δεν έχουν αλλάξει.

Ετσι, σε μια στιγμή αδυναμίας, η Μυρτάλη ανοίγεται στη Μαρίνα και της δείχνει πώς πραγματικά αισθάνεται τον τελευταίο καιρό: «Είμαι σαν χαμένη, δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου. Μαρίνα, δεν ήμουν εγώ και το ξέρεις. Είχες δίκιο που έλεγες ότι δεν με αναγνώριζες. Ούτε κι εγώ αναγνώριζα τον εαυτό μου. Χάθηκα μέσα στο μίσος και την ανάγκη να παριστάνω κάποια που δεν είμαι. Να κάνω τη σκληρή και την αδίστακτη», της εμπιστεύεται. Στο μεταξύ, ο Αλέξης πιέζει τη Μυρτάλη να προχωρήσουν με την επένδυση που σχεδιάζουν: «Τι θα γίνει, γιατί το καθυστερούμε; Είπαμε κάτι και τώρα μου το αλλάζεις;», τη ρωτάει κάπως αγριεμένα, αλλά εκείνη φοβάται να κάνει οποιοδήποτε βήμα μαζί του.

Το μόνο που θέλει είναι να απαλλαγεί και να αλλάξει ζωή, αλλά αυτή τη φορά ξέρει ότι δεν είναι απλό. Ο Αλέξης είναι ικανός να τη σκοτώσει, όπως έχει κάνει και με άλλους. Λίγο αργότερα η Μυρτάλη, σε απόγνωση, πηγαίνει στην Ιουλία και με κλάματα της αποκαλύπτει «Ιουλία μου, θέλω να με βοηθήσεις να πουλήσω τις μετοχές μου να φύγω από την Ελλάδα», της λέει.

Η Ιουλία τρομάζει όπως τη βλέπει: «Μυρτάλη, τι έγινε; Θέλεις να μου πεις τι σου συμβαίνει και θέλεις να φύγεις στο εξωτερικό;», τη ρωτάει, αλλά η Μυρτάλη δεν της ανοίγεται. Το μόνο που της λέει είναι ότι έκανε πολλά λάθη και ότι θέλει να αρχίσει μια νέα ζωή…

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Πάσχα 2023: Ανατροπή με τους τηλεοπτικούς σταθμούς-Αυτές οι σειρές θα προβληθούν!

Κύπρος: Oδηγός ταξί εισέβαλε σε ποδηλατόδρομο και έγινε viral

Η Γη της Ελιάς: Αυτή την παγίδα στήνει ο Αλέξης στον Χρήστο-Έτσι, θα τον τελειώσει!