Έτοιμες να ρίξουν αίμα και ιδρώτα στο αποψινό επεισόδιο του Survivor είναι τόσο οι Κόκκινοι όσο και οι Μπλε. Ο στίβος μάχης αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σκληρός αφού το έπαθλο επικοινωνίας περιμένει τόσο τους παίκτες όσο και τους συγγενείς αυτών στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ!

Τα αγωνίσματα θα είναι πολύ απαιτητικά και όπως πάντα η αντοχή είναι απαραίτητη! Τώρα βέβαια το ποιος τη διαθέτει είναι άλλο… θέμα αλλά όλοι θα βάλουν πλάτη προκειμένου να καταφέρουν τη νίκη!

Κάποιος θα απογοητευτεί και κάποιος θα ικανοποιηθεί αφού το έπαθλο επικοινωνίας είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους παίκτες μιας και πρόκειται για την ουσιαστική επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

Στο μεταξύ στο επεισόδιο της Τρίτης επικράτησε πανικός κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγωνίσματος όταν Τάκης Καραγκούνιας παίζοντας ως βοηθός και σέρνοντας το βαρέλι με τον συμπαίκτη του, χτύπησε το χέρι του όταν έπεσε πάνω του ο Μάριος Πρίαμος με το δικό του βαρέλι.

Αν και ο Τάκης έμοιαζε να σφαδάζει από τους πόνους αρνήθηκε να εγκαταλείψει. Όμως η γιατρός κατάφερε τελικά να τον πείσει και ο Ηλίας Μπόγδανος πήρε τη θέση του.

Οι φωνές βέβαια του Τάκη δε σταμάτησαν εκεί! Όχι όμως από πόνο αλλά… από ενθουσιασμό για τη νίκη που έφερε και αφιέρωσε στο αγαπημένο του Αίγιο.

Εντωμεταξύ κοντοζυγώνει η Πέμπτη όπου οι Μαχητές θα αναγκαστούν να αποχαιρετήσουν έναν από τους συμπαίκτες του. Να υπενθυμίσουμε ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Νικόλας ή η Ελένη Χαμπέρη.

Η Σταυρούλα για να υπερασπιστεί τη φίλη της Ελένη, επιτέθηκε στη Στέλλα λέγοντας ότι δεν είναι τόσο δυνατή παίκτρια. Η Ελευθερία έχοντας υπάρξει στην συμπαίκτρια με τη Σταυρούλα πήρε τον λόγο και είπε ότι η τότε Κόκκινη ομάδα επεδίωκε να αφήνει εκτός ματσαρισμάτων τη Στέλλα.

Survivor: Δείτε την αντίδραση της Σταυρούλας

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 29/3: ΕΠΙΚΟ πετσόκομμα της Μελίνας και των social στη Μαριαλένα

Viral: Ο «γύπας» των Social Media έγινε remix και προκαλεί πανικό στα κλαμπ

Παγιδευμένοι: Ανατροπή με τον Βλάσση-Αποκαλύπτεται η κρυμμένη αλήθεια!