Η καινούργια δραματική σειρά «Μαύρο ρόδο» που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη σε σενάριο Γιώργου Κρητικού και σκηνοθεσία Κώστα Αναγνωστόπουλου, αφηγείται την ιστορία ενός παράφορου έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους από αντίθετους κόσμους, μίας δόκιμης μοναχής και ενός επιπόλαιου φοιτητή, και έρχεται από την Δευτέρα 03/10, στις 22.30, στο πρόγραμμα του MEGA.

Το σίριαλ κατ’ εξαίρεση, αυτή την εβδομάδα θα προβληθεί Δευτέρα και Τρίτη, στις 22.30, ενώ από την επομένη θα προβάλλεται από Κυριακή έως και Τετάρτη την ίδια ώρα.

Όσον αφορά το πρωταγωνιστικό καστ, συναντάμε μία πλειάδα εξαίρετων ηθοποιών όπως οι Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης. Τον ρόλο της  ηγουμένης ερμηνεύει η Κατερίνα Διδασκάλου. Επιπλέον, στο καστ ανήκουν οι Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης Λευτέρης Τσάτσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Θεοφάνους έχει αναλάβει να ντύσει μουσικά τη σειρά και το τραγούδι των τίτλων επέλεξε να το ερμηνεύσει η Ελένη Βιτάλη, η σπουδαία ερμηνεύτρια του ελληνικού λαϊκού ρεπερτορίου.

 Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της νέας σειράς

Η υπόθεση της σειράς

Η 22χρονη Ελισάβετ επιθυμεί να αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Ζει από δώδεκα χρονών σε ένα γυναικείο μοναστήρι στην επαρχία και είναι δόκιμη μοναχή. Πλησιάζει η πολυπόθητη ώρα που Θα λάβει το καλογερικό σχήμα. Είναι όμως και η ώρα της πιο μεγάλης δοκιμασίας, η ώρα που το παρελθόν εισβάλλει σαν χείμαρρος και πάλι στη ζωή της και την παρασύρει σε μονοπάτια σκοτεινά. Ένας μεγάλος σεισμός καθιστά το μοναστήρι προσωρινά ακατάλληλο και την αναγκάζει να επιστρέψει για λίγο στο πατρικό της. Εκεί θα γνωρίσει τον Πέτρο, φίλο της ετεροθαλούς αδελφής της, και περιζήτητο εργένη. Το βλέμμα του θα την αιχμαλωτίσει και όσο εκείνη Θα αντιστέκεται στη γυναικεία της φύση που ξυπνάει, ένας απαγορευμένος έρωτας Θα ανθίζει. Ένας  έρωτας ικανός να γκρεμίσει όλες τις βεβαιότητές της. Είναι η ώρα που πρέπει να πάρει τη μεγάλη απόφαση: τι πραγματικά επιθυμεί, σε ποιον κόσμο θέλει να ζήσει, ποια είναι.

Όλες οι ειδήσεις

Άγρια Γη: Σκληρές κόντρες Άρη- Χρήστου- Η Όλγα πέφτει σε παγίδα!

Επιταγή ακρίβειας: Οι τέσσερις κατηγορίες που δεν χρειάζεται να κάνουν αίτηση – Ποιες είναι

Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή από το MEGA-Λιγότερα επεισόδια- Γιατί δεν θα προβληθεί