Ψάχνοντας μέσα στο χρηματοκιβώτιο της Κύρας, το οποίο πήρε από το σπίτι της, ο Βίκος στο Μαύρο Ρόδο, βρίσκει ένα βίντεο στο οποίο αποκαλύπτονται πολλά. Μεταξύ αυτών και ο διπλός ρόλος που έχει παίξει ο Παράσχος ανάμεσα σε αυτόν και τον Καστρινό, γεγονός που φυσικά δεν σκοπεύει να αφήσει ατιμώρητο.

Δίνει εντολή να τον φέρουν αμέσως μπροστά του, όμως ο Παράσχος αγνοείται. Την ίδια στιγμή, η Αλεξία, ο Θέμης και ο Πέτρος αναζητούν κάποιο στοιχείο που Θα τους δείξει τι απέγινε η Κύρα… Δεν βρίσκουν όμως τίποτα ούτε για την ίδια ούτε για το χρηματοκιβώτιό της, που έκανε φτερά, και έτσι η προσφυγή στην αστυνομία μοιάζει να είναι η μόνη διέξοδος.

Μέχρι που στα χέρια της Αλεξίας πέφτει ένα στοιχείο που συνδέει τη γιαγιά της με τον Βίκο και ξαφνικά τα κομμάτια του παζλ αρχίζουν να μπαίνουν στη θέση τους. Ταραγμένη, συνειδητοποιεί ότι ο άντρας που αγαπά είναι μπλεγμένος στην εξαφάνιση και αποφασίζει να συναντήσει τον Παράσχο για να μάθει περισσότερα.

Την ίδια στιγμή, ο Βίκος δείχνει αποφασισμένος να μην αφήσει κανέναν να μπει ανάμεσα σε αυτόν και την Αλεξία. 0 Πέτρος, που επίσης αναζητά απαντήσεις, μαθαίνει για τη σχέση της αδελφής του με τον Βίκο και αντιδρά άσχημα.

Την κατηγορεί ότι έχει χάσει το μυαλό της και της ζητά να διακόψει κάθε επαφή μαζί του, ενώ λίγο αργότερα ανακαλύπτει ένα στοιχείο που αλλάζει όλα τα δεδομένα στην εξαφάνιση της Κύρος και οδηγεί την οικογένεια Καστρινού σε μια νέα τραγωδία… Στο μεταξύ, ο Θέμης υποψιάζεται ότι ο Λουκάς του κρύβει πράγματα σε σχέση με τη Θάλεια και οι υποψίες του επιβεβαιώνονται όταν μαθαίνει ότι η κοπέλα είναι μυστική αστυνομικός και «άνθρωπος» του Βίκου μέσα στο μαγαζί του!

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Χαμός με την αποκάλυψη-Η Ευγενία μαθαίνει ότι το παιδί είναι του Μάρκου και όχι του Ιάσονα

Σε άλλη οικονομική βάση ο Ολυμπιακός

Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας-Θα προλάβει;