Ο Ανδρέας και ο Σταύρος της σειράς Παγιδευμένοι, είναι σοκαρισμένοι, έχοντας επιβεβαιώσει τις υποψίες τους για τον Σπύρο. Την ίδια ώρα ο Γεράσιμος έχει βάλει σκοπό να σώσει τον γιό του και να φυγαδεύσει τον Θοδωρή. Γι’ αυτό και παίρνει έναν από τους ανθρώπους του και αφού τον πληρώνει αδρά, κάνουν την εξής συμφωνία: Να εμφανιστεί εκείνου ως ο δολοφόνος του Κοσμά. Για να είναι πιο πιστευτό τον πυροβαλεί στο χέρι. Όταν ο άντρας αυτός εμφανίζεται στον Σταύρο και στον Ανδρέα, εκείνοι θα μπερδευτούν, αλλά δεν θα πειστούν. Κι ενώ ο Δημήτρης και η Άννα σχεδιάζουν να ζήσουν μαζί και να κάνουν ένα παιδί, όλα κρέμονται και πάλι από μια κλωστή.
Ψάχνοντας για τον δολοφόνο του Κοσμά, ο Δημήτρης θα φτάσει στην αλήθεια και δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Καταρρέει. Την ίδια ώρα, η Αννα τον περιμένει στο καινούριο τους σπίτι.

Ο Γεράσιμος οργανώνει την απόδραση του Θοδωρή στο εξωτερικό. Δεν γνωρίζει, όμως, ότι κάποιος παρακολουθεί τον εγγονό του και είναι έτοιμος να τους χαλάσει τα σχέδια. Ο Δημήτρης, γνωρίζοντας πια όλη την αλήθεια, λέει τα πάντα στον Σταύρο και τον Ανδρέα, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες τους. Κι ενώ οι τρεις τους προσπαθούν να δουν τι θα κάνουν, η Κατερίνα θα έρθει και θα τους δώσει ένα γράμμα του Σπύρου που της το έδωσε η αδελφή του, που θα σκάσει σαν βόμβα! Όταν το διαβάζει ο Δημήτρης, τους λέει ότι θα αυτοκτονήσει. Ψάχνουν το στίγμα του κινητού του. Ο γιος του καταλαβαίνει και τους λέει ότι πηγαίνει στον τάφο της μητέρας του και όλοι τρέχουν να τον προλάβουν πριν κάνει κακό στον εαυτό του!

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1