Το περίεργο παιχνίδι της θα παίξει η μοίρα για την ηγουμένη και τον Βίκο στο Μαύρο Ρόδο καθώς θα μάθουν πως στην πραγματικότητα είναι μητέρα και γιος!

Η αποκάλυψη που θα σκάσει σαν βόμβα θα αλλάξει τις ισορροπίες και τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο για κανέναν από τους δύο.
Θα σκάσει στην πορεία της σειράς καθώς θα αποκαλυφθεί πως ο Βίκος είναι ο χαμένος γιος της ηγουμένης Φιλαρέτης.

Ολα θα ξεκινήσουν μετά από ένα τραγικό περιστατικό που θα συμβεί στην οικογένεια Καστρινού και που θα οδηγήσει τον Βίκο στο μοναστήρι. Συγκεκριμένα, όπως είδατε στα τελευταία επεισόδια της σεζόν, ο Βίκος παρόλο που είχε βάλει στόχο να σκοτώσει τον Πέτρο για να εκδικηθεί τον Θέμη, την τελευταία στιγμή δίνει εντολή να σκοτωθεί ο Καστρινός.

Μόνο που τελικά τραγικό θάνατο βρίσκει η Αγγελική, βυθίζονταs σε πένθος τους πάντες. Από εκείνη τη στιγμή οι δύο αιώνιοι εχθροί ορκίζονται εκδίκηση ο ένας για τον άλλον για τον χαμό της γυναίκας που αγάπησαν.
Ο Βίκος μετά τον θάνατο της Αγγελικής και παράλληλα με την εκδίκηση και τις παγίδες που στήνει στον Θέμη για να τον εκδικηθεί, θα βρεθεί στη Γερακιανή και συγκεκριμένα στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου, όπου Θα αναζητήσει συγχώρεση από τον Χριστό.

Αν και έχει πολλέs αμφιβολίες για τη θρησκεία, η δύσκολη αυτή περίοδος που βιώνει, αλλά και τα όμορφα λόγια που είχε ανταλλάξει με την ηγουμένη στην πρώτη του επίσκεψη εκεί, τον κάνουν να στραφεί προς τα εκείνη. Η ηρεμία της ηγουμένης Φιλαρέτης και ο τρόπος που τον είχε προσεγγίσει, τον κάνει να της μιλήσει και να της ανοίξει την καρδιά του. Τη ρωτάει με δάκρυα στα μάτια γιατί του συνέβησαν όλα αυτά και η Φιλαρέτη προσπαθεί να τον παρηγορήσει. Φυσικά, κανείς από τους δύο δεν γνωρίζει τη συγγένεια που έχουν μεταξύ τους, ότι δηλαδή είναι μάνα και γιος!

Θα ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις του Βίκου και της ηγουμένης και κάθε φορά εκείνη θα νιώθει ένα περίεργο συναίσθημα στοργής για εκείνον μέσα της. Ετσι, αφού καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του, τον προσεγγίζει και προσπαθεί να μάθει πράγματα για τη ζωή του. Το γεγονός ότι δεν γνώρισε ποτέ τη μητέρα του και πως μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο, ανοίγει στην ψυχή τις πληγές που δεν έχουν επουλωθεί ποτέ! Αμέσως αποκτά απέναντί του ένα αίσθημα προστασίας και τον νιώθει σαν παιδί της ή σαν να είχε το δικό του παιδί απέναντι. Ολα αυτά χωρίς βέβαια να ξέρει πως είναι πράγματι ο γιος που μάταια έψαχνε στην οδό
Σπάρτης 17 στην Καλλιθέα όταν αποφυλακίστηκε.

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Χριστούγεννα στο Σπίτι με το MEGA-Με την Πάολα και τον Γιάννη Πλούταρχο

Ποια top ελληνική ομάδα κοιτάζει Μεξικανό στόπερ 3 εκατομμυρίων

Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ θύματα εκδίκησης-Αυτός τους απαγάγει!