Δύσκολες στιγμές θα περάσουν ο Πέτρος και η Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόδο αφού θα βρεθούν στη μέση του πολέμου που έχουν ανοίξει ο Βίκος με τον Θέμη. Τα δύο παιδιά θα πέσουν θύματα απαγωγής!
Οι δύο άντρες θα φτάσουν στα άκρα το μίσος που έχει ο ένας για τον άλλον, ειδικά με τη δολοφονία της Αγγελικής, που θα βυθίσει στο πένθος τους πάντες.

Ο Βίκος, παρόλο που στα τελευταία επεισόδια της χρονιά είχε βάλει στόχο να σκοτώσει τον Πέτρο, αλλά να φανεί σαν ένοχος ο Θέμης, την τελευταία στιγμή δίνει εντολή να σκοτωθεί ο Καστρινός. Μόνο που η Αγγελική είναι τελικά εκείνη που σκοτώνεται! Από εκείνη την ώρα και μετά οι δύο αιώνιοι εχθροί ορκίζονται εκδίκηση για τον χαμό της γυναίκας που αγάπησαν. Ο Θέμης από την πλευρά του θα βάλει λυτούς και δεμένους να τιμωρήσουν τον Βίκο με κάθε τρόπο. Από την άλλη, ο Βίκος βάζει στόχο τα παιδιά του Καστρινού, αρχής γενομένης από τον Πέτρο, που έτσι κι αλλιώς τον έχει στην μπούκα.

Έτσι δίνει εντολή να μάθουν τα πάντα για εκείνον και η χρήσιμη πληροφορία που περίμενε δεν αργεί να έρθει. Οταν του λένε πως ο μικρός είναι ερωτευμένος με τη μοναχή Ελισάβετ, αποφασίζει να φτάσει στα άκρα την κόντρα με τον Θέμη και τον γιο του και απαιτεί να την απαγάγουν.

Το επόμενο πρωί η εξαφάνιση της Ελισάβετ προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στο μοναστήρι. Η Κασσιανή υποστηρίζει πως η μοναχή το έσκασε, αλλά όλες οι άλλες είναι σίγουρες πως κάτι της συνέβη. Ενημερώνουν την αστυνομία και η είδηση κάνει τον γύρο του χωριού.

Ο Σταυρίνος ενημερώνει τον Πέτρο. Την ίδια ώρα, οι άντρες του Βίκου την έχουν στήσει έξω από το σπίτι του Καστρινού και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να δράσουν. Ετσι, μόλις ο Πέτρος μαθαίνει για την Ελισάβετ, αμέσως παίρνει τα κλειδιά του αμαξιού του για να πάει στη Γερακιανή.

Μόλις βγαίνει από το σπίτι, τον αρπάζουν και του φοράνε κουκούλα. Σύντομα θα βρεθεί στο ίδιο μέρος με την Ελισάβετ, όπου και οι δύο θα είναι φυλακισμένοι του Βίκου, ο οποίος Θα τους κάνει για μέρες ψυχολογικό πόλεμο απειλώντας πότε τον έναν και πότε τον άλλον ότι θα σκοτώσει έναν από τους δύο!

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Η Χαρούλα Αλεξίου αποκαλύπτεται στον δεύτερο κύκλο!

«Τελειώνει» κι άλλος ξένος από τον Ολυμπιακό – Πού θα πάει

MEGA: Τέλος αυτή η εκπομπή-Δεν ήρθαν τα αναμενόμενα νούμερα