Ο Μητροπολίτης με όσα έχουν συμβεί στο Μαύρο Ρόδο, αποφασίζει να καθαιρέσει την Κασσιανή και να δώσει ξανά στη Φιλαρέτη τη θέση της ηγουμένης. Αυτό τσακίζει την Κασσιανή που είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει να συμβεί ποτέ αυτό.

Η ίδια μονολογεί ότι δε γίνεται να χάσει την ηγουμενία και συναντά την Πολυξένη, στην οποία ζητά να τη βοηθήσει στο σχέδιο που έχει καταστρώσει για να απαλλαγεί από τη Φιλαρέτη. Της λέει ότι και οι δύο θα βγουν κερδισμένες από το σχέδιο της αφού και εκείνη θα απαλλαγεί από τη Φιλαρέτη και η Πολυξένη από τον Λευτέρη!

Επιπλέον της λέει ότι είναι ακόμα νόμιμη ακόμα σύζυγός του και θα μπορέσει να του πάρει τα πάντα! Αυτό της προτείνει και εκείνη συμφωνεί τονίζοντάς της ότι τελικά είναι ακόμα πιο πολύ σατανική απ’ όσο πίστευε!

Έτσι ένα βράδυ παίρνει κρυφά -με τη βοήθεια της Κασσιανής- δύο εικόνες από το μοναστήρι προκειμένου να τις κρύψει στο σπίτι του Λευτέρη ώστε εκείνος και η Φιλαρέτη να κατηγορηθούν ως συνεργάτες που πουλάνε παράνομα τους θησαυρούς του μοναστηριού.

Την ίδια ώρα, η Αυξεντία βγαίνει πάλι από το μοναστήρι και τα έχει χαμένα. Παράλληλα, βγαίνει και η Πολυξένη μαζί με τις δύο εικόνες, αλλά η συνάντησή των δύο γυναικών θα έχει πολύ άσχημη εξέλιξη. Η ζωή της Αυξεντίας κρέμεται από μια κλωστή και το τέλος για τη μοναχή φαίνεται να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο.

Η Ελισάβετ που το μαθαίνει συγκλονίζεται καθώς δεν μπορεί να δεχτεί ότι μετά τη μητέρα της θα χάσει και την αγαπημένη της θεία!

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Φεύγει για Αμερική η Ευγενία;- Εμφανίζεται ο επικίνδυνος πατέρας της μικρής!

15 Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα κατά της Κακομεταχείρισης των Ηλικιωμένων

Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος κρατάει με το ζόρι την Ελισάβετ-Την απαγάγει!