Ο Θέμης και η Κύρα στο Μαύρο Ρόδο, περιμένουν τα αποτελέσματα από τον κοριό που έχουν βάλει στην Αλεξία, για να παρακολουθούν τις κινήσεις της και να οδηγηθούν στον άνθρωπο που ευθύνεται για το χαμό της Αγγελικής: τον Βίκο. Μόνο που στο μεταξύ, η νεαρή κοπέλα έμαθε όλη την αλήθεια για τον Βίκο και ένιωσε να καταρρέουν τα πάντα γύρω της.

Για χάρη του τσακώθηκε με όλη την οικογένειά της και συνειδητοποιεί ότι έπεσε θύμα της γοητείας του. Ξεγελάστηκε κι αυτή όπως η μητέρα της…

Ο Βίκος, από την πλευρά του σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, βρίσκει καταφύγιο στο μοναστήρι και η Φιλαρέτη δεν μπορεί παρά να τον βοηθήσει και να του προσφέρει λίγη ηρεμία και ασφάλεια.

Ξέρει, όμως, ότι δεν μπορεί να τον κρατήσει κοντά της για πολύ ακόμα. Αν θέλει να τον σώσει –που το θέλει, παρά το ότι γνωρίζει καλά το δρόμο που έχει πάρει ο γιος της στη ζωή του-, πρέπει να τον φυγαδεύσει. Όσο παραμένει στο μοναστήρι, κινδυνεύει να τον βρουν.

Πράγματι, ο Θέμης, ο οποίος τον αναζητά παντού, καταφτάνει στη Γερακιανή αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει μια και καλή τους λογαριασμούς του μαζί του. Ωστόσο, εκείνη που τον συναντάει πρώτη και δεν του χαρίζεται είναι η Αλεξία… Καθώς τα περιθώρια στενεύουν και ο Θέμης τον πλησιάζει, ο Βίκος έχει μια τελευταία συνάντηση με τη Φιλαρέτη.

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Προκαλεί την Βασιλική η Καλλιόπη-Την κατηγορεί ότι εκείνη όπλισε το χέρι του Μαθιού!

O Cristiano Ronaldo προκαλει χαμο στα social με τα οπίσθια του yacht των 16,5 εκατομμυρίων ευρώ

Αυτή η νύχτα μένει: Στρατής και Χρήστος αντιμέτωποι για τελευταία φορά-Νεκροί και οι δύο;