Ο Θέμης μετά το λιποθυμικά σοκ που έπαθε στο Μαύρο Ρόδο από απαίτηση του Πέτρου που ήταν «παρών», πηγαίνει στο νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις. Εκεί έντρομος μαθαίνει ότι τον έχουν δηλητηριάσει και το μυαλό του πάει στον Φρέντι. Στο μεταξύ, η Θάλεια που ψάχνει το αμάξι του Φρέντι ανακαλύπτει ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον του και ενημερώνει τον Καστρινό. Λέει ότι είναι άνθρωπος του Βίκου και ότι έχει εξαφανιστεί. Ο Θέμης αντιλαμβάνεται ότι την έχει πατήσει σαν πρωτάρης.

Την ίδια ώρα στην Πάτρα, στο σπίτι της Κύρας, η Φιλαρέτη εκλιπαρεί την Αλεξία να μάθει ποιος είναι ο γιος της. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Βίκος και της λέει να τον αφήσει στην ησυχία του και να πάει στο μοναστήρι της αφού ο ίδιος δε θέλει καν να την ξέρει γιατί τόσο καιρό δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ γι αυτόν!

Εκείνη τον κοιτάζει σοκαρισμένη. Τον ρωτάει αν είναι αυτός και η Αλεξία τον δικαιολογεί λέγοντας πως θέλει χρόνο ακόμα αφού δεν του είναι εύκολο μετά από τόσα χρόνια.

Στο μεταξύ, το κινητό του Φρέντι φαίνεται πως δίνει σήμα και η αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά στο να το εντοπίσει. Η Κύρα επιστρέφει από την κόλαση και η απρόσμενη εμφάνισή της σοκάρει την Αλεξία. Τη ρωτάει πού ήταν γιατί κόντεψαν να τρελαθούν από την αγωνία και εκείνη της απαντάει ότι θα τα πουν όλα και θα μπουν τα πράγματα σε τάξη!

Ο Θέμης μαθαίνει χαρτί και καλαμάρι όλα όσα της συνέβησαν όλο αυτό το διάστημα που έλειπε. Του λέει τα πάντα για τον Παράσχο, για την ενοχή του Βίκου στον φόνο της Αγγελικής, αλλά και την απαγωγή και τα βασανιστήρια που βίωσε από εκείνον. Ο Θέμης θυμώνει και λέει ότι θα τον σκοτώσει! Η Κύρα τον στηρίζει αλλά πρώτα του λέει πως θα πρέπει να σώσουν την Αλεξία σύμφωνα με το TV24.

Οι δυο τους ενώνουν τις δυνάμεις τους για να πάρουν εκδίκηση από τον Βίκο μια και καλή. Παράλληλα εκείνος μαθαίνει ότι ο Φρέντι συλλαμβάνεται και πως όλα κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν. Ετσι πηγαίνει στο μοναστήρι όπου ζητά καταφύγιο από τη Φιλαρέτη να τον κρύψει και εκείνη δέχεται! Η παρουσία του την πονά, η απουσία της από τη ζωή του, περισσότερο.

Ο Φρέντι έχει μια πληροφορία για τον Βίκο που ενδιαφέρει τον Γιαννίκο και τον Καστρινό και είναι έτοιμος να την ανταλλάξει με την ελευθερία του! Η Αλεξία μαθαίνει επιτέλους όλη την αλήθεια από την Κύρα για την απαγωγή της, αλλά και για τη δολοφονία της Αγγελικής και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της!

Πλέον συνειδητοποιεί πως ερωτεύτηκε έναν εγκληματία που την ξεγέλασε! Ο Θέμης και η Κύρα τοποθετούν κοριό, για να μπορούν να παρακολουθούν τις κινήσεις της Αλεξίας και εκείνη μετά από όσα γίνονται τηλεφωνεί στον Βίκο και εκείνος της λέει πως είναι στη Γερακιανή. Η αρχή του τέλους του έχει αρχίσει.

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Η Νίτσα φεύγει-Ο Ντανίλος κρύβει ένα μεγάλο μυστικό που φέρνει το τέλος πιο κοντά!

Απίστευτο βίντεο: Αετός αρπάζει καρχαρία μέσα από το νερό και γίνεται viral (vid)

Η Γη της Ελιάς: Χωρισμός για Ευτυχία και Κουράκο-Κρατούν όμηρους τους Βρεττάκους!