Η Όλγα δεν διστάζει να αποκαλύψει στην Ελισάβετ πως ο Πέτρος την είχε βάλει στοίχημα με τους φίλους του στο Μαύρο Ρόδο. Η κοπέλα προσπαθεί να κρύψει την ταραχή της, καθώς ήδη μέσα της νιώθει πράγματα για εκείνον τα οποία προσπαθεί να θάψει βαθιά μέσα της. Η Ελισάβετ επιστρέφει στο κελί της και προσεύχεται για να σωθεί από τον «πονηρό».

Για το στοίχημα του Πέτρου με τουs φίλους του μαθαίνει και η Αλεξία μέσω της Όλγας και φυσικά επιτίθεται στον αδελφό της. Του λέει ότι τον σιχαίνεται που έκανε αυτή την πράξη την ώρα που οι γονείς τους είναι έτοιμοι να χωρίσουν. Φυσικά εκείνος δεν ξέρει τι να πει και κυρίως σοκάρεται και με την απιστία της μητέρας του. Ο Πέτρος αντιδρά με την τροπή που πήραν τα πράγματα και αυτό τον φέρνει σε οριστική ρήξη με τον Φραγκίσκο που άνοιξε το στόμα του και αποκάλυψε το μυστικό τους.

Οι δύο φίλοι έρχονται σε οριστική ρήξη και ο Πέτρος για ακόμα μια φορά εισβάλλει στο μοναστήρι δημιουργώντας προβλήματα. Στην Πάτρα, ο Θέμης με κλειστό μαγαζί και την οικογένειά του να λείπει, νιώθει πιο μόνος από ποτέ, αλλά ένα στοιχείο που ανακαλύπτει στο ξενοδοχείο του Βίκου τον οδηγεί στην Κύρα, την οποία και απειλεί ανοιχτά πια.

Στο μεταξύ ο Βίκος κάνει έκπληξη στην Αγγελική και πάει στη Γερακιανή. Εκείνη σοκάρεται αλλά εκείνος προσπαθεί να τη στριμώξει και της κλείνει ραντεβού στο ξενοδοχείο που μένει. Στην Πάτρα, η Πολυξένη λέει στον Θέμη ότι η γυναίκα του δεν είναι αυτή που νομίζει και έχει μάλλον φύγει από τον γάμο τους.

Η Αγγελική το βράδυ ξεκινάει να πάει να βρει τον Βίκο. Ο Πέτρος, που έχει στο μυαλό του τα λόγια της αδελφής του ότι η μητέρα τους απατάει τον πατέρα τους, αποφασίζει να βγει να την ψάξει και δεν τη βρίσκει πουθενά, μέχρι που ανακαλύπτει το αμάξι της στο ξενοδοχείο που μένει ο Βίκος. Οταν θα τους δει να βγαίνουν μαζί αγκαλιασμένοι θα περάσει τεράστιο σοκ! Οχι μόνο επιβεβαιώνεται η απιστία της στον πατέρα του, αλλά έχει και σχέση με τον μεγάλο του εχθρό! Ο Πέτρος μετά από αυτό που αντίκρισε θα αλλάξει στάση απέναντι στην Αγγελική.

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ δεν ξεχνά την Αθηνά-Επιστρέφει για να φέρει το τέλος!

Πόσα ζητάει ο Καρυπίδης από Μαρινάκη – Αλαφούζο για τον παικταρά!

Σασμός: Σύννεφα στο γάμο Μαθιού-Βασιλικής-Αυτή τους απειλεί!