Οι φωτογραφίες της Κασσιανής στο Μαύρο Ρόδο είναι άκρως αποκαλυπτικές, καθώς δείχνουν ότι είχε μπλέξει με τα ναρκωτικά και

Οι φωτογραφίες της Κασσιανής στο Μαύρο Ρόδο είναι άκρως αποκαλυπτικές, καθώς δείχνουν ότι είχε μπλέξει με τα ναρκωτικά και

Μαύρο Ρόδο: Ανατροπή με την Πολυξένη-Εκβιάζει τον Δεσπότη

Συντάκτης: Στέφανος Μάργαρης

Οι φωτογραφίες της Κασσιανής στο Μαύρο Ρόδο είναι άκρως αποκαλυπτικές, καθώς δείχνουν ότι είχε μπλέξει με τα ναρκωτικά και εκδιδόταν

Οι φωτογραφίες της Κασσιανής στο Μαύρο Ρόδο είναι άκρως αποκαλυπτικές, καθώς δείχνουν ότι είχε μπλέξει με τα ναρκωτικά και εκδιδόταν για να εξασφαλίσει τη δόση της.

Η Φιλαρέτη αρχίζει να βρίσκει στοιχεία από πρόσωπο που γνωρίζουν πολλά, για το πού κατέληξε ο εξαφανισμένος γιος της.

Ο Γεράσιμος πηγαίνει στην Πάτρα για να συναντήσει τον Πέτρο. Η Κασσιανή προσπαθεί να μάθει πού βρήκαν τα στοιχεία εναντίον της η Ευτυχία και ο Μανόλης.

Η Φιλαρέτη συναντάει τη Στέλλα Χρονά με την ελπίδα να μάθει επιτέλους πού βρίσκεται το παιδί της. Ο Πέτρος ακούει κατά λάθος τον Λευτέρη να ρωτάει την Ελισάβετ αν ευθύνεται η ίδια για το θάνατο του Διακοσάββα.

Ο Θέμης πιέζει τον Λουκά σε σχέση με τη Θάλεια και απαιτεί να μάθει ποια είναι στην πραγματικότητα, ενώ ο Βίκος έρχεται σε σύγκρουση με την Αλεξία για τις πληροφορίες του Ζαμάνου.

Παράλληλα, ο Σταυρίνος και η Τασούλα έρχονται κοντά, γεγονός που αντιλαμβάνεται η Γιάννα. Μετανιωμένη η Πολυξένη ζητά απ’ τον Λευτέρη να τη δεχτεί πίσω στο σπίτι και εκείνος τη βάζει να κοιμηθεί στην αποθήκη. Η Φιλαρέτη μαθαίνει πού πήγαιναν τα χρήματα τα οποία έδινε για την ανατροφή του παιδιού της.

Την ίδια ώρα η Πολυξένη συναντά τον μητροπολίτη και τον πιέζει για το διαγωνισμό κρατώντας έναν άσο στο μανίκι της, τη φωτογραφία της νεαρής Κασσιανής, που αποδεικνύει την έκλυτη ζωή της. Ο δεσπότης στριμωγμένος για τα καλά βρίσκει το πρόσχημα να ακυρώσει το διαγωνισμό, ενώ μια πολιτική παρέμβαση τον φέρνει σε ακόμα πιο δυσκόλη θέση.

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Το γύρισε πάλι ο Λιάγκας στον ΑΝΤ1 – «κ. Μητσοτάκη το ακούτε; Σε ποια χώρα να φέρουμε παιδιά και τουρίστες;» (vid)

Το πρόβλημα με τους κόφτες που έχει ο Μίτσελ, που δεν έχει πάρει χαμπάρι κανείς!

Παγιδευμένοι: Μεγάλη ανατροπή-Το βίντεο από τη δολοφονία του Άγγελου λέει την αλήθεια!

Exit mobile version