Ένα καλά κρυμμένο μυστικό θα αποκαλυφθεί στα επόμενα επεισόδια του σήριαλ «Το προξενιό της Ιουλίας» που προβάλλεται από τον ALPHA TV και θα φέρει τα πάνω κάτω! Στο φώς το μυστικό της Ιουλίας!

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η ατμόσφαιρα στο σπίτι του Στασινόπουλου είναι εκρηκτική και η κόντρα του με τη μικρή του κόρη γίνεται ανεξέλεγκτη. Η Χάδω βάζει λόγια στον Γιωργίκη για την Ιουλία και τον Γρηγόρη και εκείνος ποφασίζει να διερευνήσει αν ευσταθούν οι ισχυρισμοί της.

Από εκεί και πέρα η Κατερίνη αντιμετωπίζει τη Στάσα με μια απρόβλεπτη αναμέτρηση. Θα θελήσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να ξεκαθαρίσει μια και καλή τους λογαριασμούς της μαζί της. Η συνάντηση τους θα επιβάλει και στις δύο να αναμετρηθούν με τις αλήθειες τους. Και όπως φαίνεται είναι καιρός για αμφότερες να γυρίσουν σελίδα.

Το σχέδιο του Γιωργίκη για να διευρευνήσει αν ευσταθούν ή οχι ή υποψίες της Χάδως για τον Γρηγόρη και την Ιουλία δοκιμάζεται στην πράξη, βρίσκει όμως αμέσως την αντίδραση του Γρηγόρη, που αυτή τη φορά θα δείξει την ετοιμότητά του να ξεγλιστράει από τις προκλήσεις και τις παγίδες.

Ένα καινούριο πρόσωπο, ο αρχηγός της χωροφυλακής, κάνει την εμφάνισή του στη Λάρισα και θα ταράξει την ηρεμία…

Στο μεταξύ οι εξελίξεις έχουν φέρει τον Ρήγα αντιμέτωπο με μια νέα πραγματικότητα, όπου οι κίνδυνοι ελλοχεύουν. Αυτή τη φορά ποιος θα πάρει πρώτος την κατάσταση στα χέρια του;

Εκεί που θα αλλάξουν όλα όμως και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές θα είναι όταν η Ιουλία θα αποκαλύψει, χωρίς να το θέλει, το μεγάλο της μυστικό, που τόσο καιρό κράταγε φυλαγμένο καλά. Οι «ασκοί του Αιόλου» μόλις άνοιξαν…

Το προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η παραλία: Τέλος ο Νικήτας – Αυτή πάει να τον σκοτώσει

Maestro 2: Τέλος Αντώνης με Σπύρο – Ο βρώμικος ρόλος της Αλεξάνδρας

Παναθηναϊκός: Aνατροπή και φαβορί για Μπάλντοκ!