Ο φόνος του Χαράλαμπου αλλάζει τις ισορροπίες στις σχέσεις των ηρώων του «Maestro» για πάντα. Το πρώτο επεισόδιο του β’ κύκλου έχει τίτλο «Mother» και οι ιστορίες του περιστρέφονται γύρω από τον ρόλο της μητέρας και τις ευθύνες που μπορεί να επωμιστεί έπειτα από ένα τόσο τραγικό περιστατικό.

Maestro 2: Τέλος Αντώνης με Σπύρο – Ο βρώμικος ρόλος της Αλεξάνδρας

H δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και φυσικά όσους έχουν αναμιχθεί.

Η Σοφία μαθαίνει πολύ γρήγορα ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να βρει μια λύση και να συμπαρασταθεί στο παιδί της. Την ίδια στιγμή, η Αλεξάνδρα, από τη δική της πλευρά, επιχειρεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άντρα που δεν τη θέλει.

Κατηγορεί τον Ορέστη που την έμπλεξε σε μια δολοφονία και τρέμει το γεγονός ότι θα γίνει μητέρα και μπορεί να είναι μόνη της σε όλο αυτό… Ο Ορέστης την παίρνει και εξαφανίζονται από τους Παξούς, όμως η επιστροφή τους στην Αθήνα σκιάζεται από το φονικό, ειδικά όταν η αστυνομία ξεκινά τις έρευνες και αναπόφευκτα θα κληθούν και αυτοί να καταθέσουν…

Εγκατάλειψη

Η σχέση του Αντώνη και του Σπύρου σύντομα θα διαλυθεί, κάτω από την πίεση του ακραίου γεγο νότος που βίωσαν. Στο μεταξύ, η Κλέλια προσπαθεί να συνέλθει από την ξαφνική φυγή του Ορέστη και το αίσθημα εγκατάλειψης που βίωσε. Παράλληλα, αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί ο αδελφός της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο.

Ο σκοτεινός ρόλος της Αλεξάνδρας

Από τη στιγμή που η Αλεξάνδρα (Στεφανία Γουλιώτη) πάτησε το πόδι της στους Παξούς, η Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου) δεν την με καλό μάτι.

Ο τρόπος που φερόταν στον Ορέστη (Χριστόφορος Παπακαλιάτης), το ότι τον θεωρούσε κτήμα της, την έκανε αντιπαθή. Στα νέα επεισόδια θα δούμε το πιο ευαίσθητο και τρυφερό πρόσωπο της ηρωίδας και θα καταλάβουμε καλύτερα την ψυχοσύνθεσή της. Θα μάθουμε επίσης τον ύπουλο τρόπο με τον οποίο η Αλεξάνδρα έμεινε έγκυος, κάτι που εξηγείται από το τραύμα που είχε εξαιτίας μιας προηγούμενης αποβολής της.

Τώρα λοιπόν προτίθεται να μεγα λώσει το παιδί μαζί με τον Ορέστη και μάλιστα του ξεκαθαρίζει ότι δέχεται πως υπάρχει άλλη γυναίκα στην καρδιά του. Αυτά όμως τα λέει για να τα ακούσει εκείνος.

Στην πραγματικότητα, η Αλεξάνδρα ξέρει πως, αν με αυτόν τον τρόπο καταφέρει να συνεχίσει να είναι στη ζωή του, τότε η ελπίδα δεν έχει χαθεί εντελώς και ίσως κάποια στιγμή ο Ορέστης να επανέλθει στη σχέση τους.

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας φυγάς: Ο Ιάσονας παθαίνει αυτό το έπρεπε

Ο παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία καταλαβαίνει το μυστικό του Σίμου για τον φόνο

Σασμός: Η Μαρίνα δίνει προθεσμία στον Μαθιό για να γνωρίσει το παιδί του