Ολοένα και πιο παραδομένοι στο πάθος τους, η Αλεξία και ο Βίκος γίνονται παράνομο ζευγάρι, αλλά οι εξελίξεις στην σειρά Μαύρο Ρόδο, μετά και την εγκυμοσύνη της νεαρής κοπέλας, θα είναι τουλάχθιστον δραματικές! Όπως είναι φυσικό, αυτή η σχέση θα έχει να αντιμετωπίσει πολλούς για να καταφέρει να επιβιώσει με πρώτον τον Θέμη αλλά και την Κύρα!

Με την εγκυμοσύνη που θα προκύψει, όλα θα ανατραπούν και οι πρώτοι που θα χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους, είναι το ίδιο το ζευγάρι.

Μπορεί η νεαρή κοπέλα να γνώρισε τον Βίκο κάτω από δραματικές συνθήκες και η ίδια να ένιωθε μεγάλο μίσος για εκείνον το οποίο όμως μετατράπηκε σ’ έναν απρόβλεπτο έρωτα και όσο περνάει ο καιρός η σχέση τους φαίνεται να είναι ακόμα πιο δυνατή!

Η Αλεξία, παρά τις προειδοποιήσεις της οικογένειάς της και κυρίως της Κύρας, συνεχίζει να είναι παθιασμένη με τον Βίκο, αλλά και εκείνος αρχίζει να αποκτά συναισθήματα για εκείνη.

Και μπορεί οι δύο τους να θέλουν να πάνε κόντρα στους ανθρώπους τριγύρω τους αφού η αγάπη που αναπτύσσεται μεταξύ τους είναι μεγάλη, σύντομα όμως μια ακόμα ανατροπή μεταξύ τους θα αλλάξει τα δεδομένα.

Μιλάμε βέβαια για την απρόσμενη εγκυμοσύνη της κοπέλας από τον εραστή και δολοφόνο της μητέρας της. Είναι δυνατόν να κρύψει μία τέτοια πραγματικότητα που έρχεται στη ζωή της; Άλλωστε πώς θα κρατήσει ένα τέτοιο μυστικό και για πόσο; Αλλά και ο Βίκος είναι ιδιαίτερα σοκαρισμένος από αυτή την εξέλιξη.

Η νεαρή κόρη του Θέμη Καστρινού τα έχει χάσει και δεν ξέρει αν πρέπει να κρατήσει το μωρό. Ωστόσο, κάποιος υπολογίζει χωρίς τον ευαίσθητο… Βίκο!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor: ΤΡΟΜΕΡΟ ξεκατίνιασμα Βρισηίδας και Άρη στο Twitter

Viral: Επική αντίδραση οπαδού σε γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο (vid)

Σασμός: Ο εφιάλτης ζωντανεύει για τον Μαθιό-Τον εκβιάζει ο Μανώλης!