Ο σκληρός ανταγωνισμός της prime time όλων των τηλεοπτικών σταθμών, αλλά και τα πεσμένα νούμερα της Φάρμας «ανάγκασαν» τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 να κάνουν αλλαγές στο πρόγραμμά του. Έτσι, από την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου Ήλιος θα προβάλλεται στις 21:00. Στη θέση του θα επιστρέψει το τηλεπαιχνίδι με τον Μάρκο Σεφερλή 5χ5.

Ήλιος: Τι θα δούμε όμως στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Ο Νικήτας καταφέρνει να κλέψει τα χρήματα από την εταιρεία και τα δίνει στον αδελφό του. Ο φύλακας όμως που χτύπησε για να καταφέρει να ολοκληρώσει τη ληστεία, μεταφέρεται βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Εντωμεταξύ η Λήδα είναι σίγουρη πως πίσω από τη διάρρηξη είναι ο αγαπημένος της. Έτσι, ζητά εξηγήσεις. Τότε εκείνος έρχεται σε δύσκολη θέση και τα πράγματα θα πάρουν μία απρόσμενη τροπή. Για την ακρίβεια ο Χρήστος φτάνει στο νοσοκομείο και αφού πάρει καταθέσεις από μάρτυρες πηγαίνει στον Νικήτα. Του λέει πως τον θεωρεί ύποπτο για τη διάρρηξη. Ο τελευταίος τα χάνει αλλά διατηρεί την ψυχραιμία του. Έπειτα, ο Χρήστος ανακαλύπτει κάποια πράγματα για τον Γιώργο και τα λέει στο Νικήτα.  Εκείνος εξοργίζεται και έρχεται σε σύγκρουση με τον αδελφό του. Έπειτα, γυρίζει στο σπίτι και αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στη Λήδα.  Τότε η γιατρός προσπαθεί να τον πείσει να επιστρέψει τα χρήματα. Οι μέρες περνούν και η κατάσταση του φύλακα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.  Αυτό διαλύει τον Νικήτα που πνίγεται από τύψεις.

Έτσι γεμάτος ενοχές, πηγαίνει στην Αστυνομία να παραδοθεί. Ο Στέφανος από την άλλη θέλει να μεταφερθεί στις αγροτικές φυλακές και ζητά τη βοήθεια του Αχιλλέα. Ο ψυχολόγος όμως αργότερα συγκρούεται με την Αθηνά η οποία διαφωνεί κάθετα με αυτή την προοπτική. Όμως τελικά το αίτημα του εγκρίνεται και αυτό τον ικανοποιεί.

Όμως η διάθεσή του θα αλλάξει αφού μάθει από τον διευθυντή ότι η σχέση της Αθηνάς και του Αχιλλέα είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματική. Εκείνος βγαίνει εκτός εαυτού και βάζει στόχο όχι μόνο να τους χωρίσει αλλά και να τους εκδικηθεί!