Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Οι μέρες περνούν και ο Δούκας συνεχίζει να ψάχνει συμμάχους για να πολεμήσει τον Ακύλα. Στόχος του να τον καταστρέψει. Παράλληλα ο Νικηφόρος ξεκαθαρίζει στη Ρένα και στη Μυρσίνη ότι δε θα ανεχτεί εμπλοκές στο θέμα του Σέργιου και δεν θα τους επιτρέψει να στρέψουν το παιδί ενάντια στη μητέρα του.

Ο Ζάχος εντωμεταξύ αιφνιδιάζει τις αδερφές Σταμίρη και τις κατηγορεί για αντιστασιακή δράση. Η Ασημίνα αναλαμβάνει όλη την ευθύνη για να σώσει τις αδερφές της και ομολογεί στο Ζάχο πως είναι υπεύθυνη για τις εφημερίδες που βρέθηκαν. Έτσι ο ταγματάρχης διαμηνύει ότι θα λάβει μέτρα.

Την ίδια ώρα η Ζωή βρίσκεται σε ένα μεγάλο δίλημμα. Ο Ακύλας από την άλλη απαντά σκληρά στο τελεσίγραφο του Μελέτη. Την επόμενη μέρα η Ελένη συγκρούεται με τον Πέτρο και τον Λάμπρο. Ο Σταμάτης αποκαλύπτει στη Βιολέτα την αλήθεια για τον Ζαχαρία ενώ η Ουρανία στριμωγμένη, ομολογεί στον Μπάμπη την αλήθεια.

Κι ενώ η Δρόσω έχει αμφιβολίες για την Ρένα βλέποντας μία αλλαγή στη συμπεριφορά της, ο Νικηφόρος έρχεται αντιμέτωπος με τον Μόρτζο και για πρώτη φορά η σύγκρουση θα είναι έντονη!

Η Αντιγόνη διώχνει τον Δούκα από το σπίτι της ενώ μία μεγάλη αποκάλυψη γεμίζει την Ελένη με άγχος. Τι θα κάνει με το μωρό που έχει στα σπλάχνα της;

Ο Σταμάτης επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες!

Ο Πέτρος παίρνει στα χέρια του μία πληροφορία που θα ρίξει περισσότερο φως στη δολοφονία του αδερφού του και είναι αποφασισμένος να την εκμεταλλευτεί. Έτσι αποφασίζει να πάει στην Αθήνα όπου μαζεύει πληροφορίες από μία απρόσμενη πηγή.

Εντωμεταξύ όσο ο χρόνος περνάει τόση περισσότερη δύναμη και εξουσία αποκτά ο Μεγαρίτης. Την ίδια ώρα ο Νικηφόρος ρωτά την Ασημίνα για ποιο λόγο τον αποφεύγει και συγκρούεται με τη Ρένα. Εκείνη βέβαια δεν του ομολογεί όσα νιώθει για εκείνον. Από την άλλη ο Σαραντόπουλος αποκαλύπτει στην Ουρανία την αλήθεια για την κατάσταση των επιχειρήσεών του.