Η αλήθεια είναι ότι στους δύο τρίτος δεν χωρεί. Αυτό όμως δε φαίνεται να ισχύει για τη σχέση Σοφιάννα και Μέι στο Survivor του ΣΚΑΪ με αφορμή μία… μπλούζα!

Η Σοφιάννα είχε ξεκινήσει ένα άτυπο φλερτ με τον Γιάννη αλλά όλα αυτά last year! Και μάλιστα πριν έρθει στο παιχνίδι επιβίωσης η Μέι. Η αθλήτρια φαίνεται να διεκδικεί κι αυτή με τη σειρά της ένα μερίδιο από τον… Γιάννη!

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, γνωστός για τα… ανακατέματά του, είδε ότι ο Γιάννης έχει δώσει την μπλούζα του στην Μέι. Αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα αφού η Σοφιάννα μην μπορώντας άλλο να κρύβεται, τα είπε έξω από τα δόντια!

Στο αποψινό μάλιστα τρέιλερ ακούμε την Σοφιάννα να λέει:

«η Μέι τον είχε γδύσει (τον Γιάννη) με τα μάτια της και τώρα τον έγδυσε κυριολεκτικά».

Είναι μάλιστα τόση η ενόχλησή της που παρακαλεί να μην βρέξει για να μην χρειαστεί και πάλι να πάρει την μπλούζα του Γιάννη.

Survivor: Είχε δώσει ρούχα και στη Σοφιάννα ο Γιάννης

Να θυμίσουμε βέβαια εδώ ότι ο Μαχητής είχε σταθεί στο πλευρό της Σοφιάννας στη βροχή που έπληξε τον Άγιο Δομίνικο. Η πολλή βροχή στον Άγιο Δομίνικο είχε αφήσει εκτεθειμένα τα κορίτσια στη βροχή. Ο Γιάννης Τσολάκης φρόντισε τη Σοφιάννα και αυτή συγκινήθηκε. Μάλιστα τότε ο πυροσβέστης άφησε αιχμές για «αδιαφορία» συμπαικτών του.

Όμως φαίνεται ότι τελικά ο Γιάννης έχει πολλά ρούχα για… δόσιμο!