Ένα όνειρο ταράζει τη Χρυσοστόμη και την πείθει πως η κατάρα στη σειρά Οι Πανθέοι, είναι ακόμα ζωντανή. Στο μεταξύ, ο Κίτσος και η Μάρμω απολαμβάνουν τον χρόνο τους μαζί στη Σύρο, όμως φοβούνται πως κι αυτή τη φορά η ιστορία τους θα έχει ημερομηνία λήξης. Η Πέλλα, τρομαγμένη από τα μυστικά του Μαρμάρη, τον καταγγέλλει στην αστυνομία, ανυποψίαστη για τους δεσμούς που εκείνος διατηρεί στην ασφάλεια.

Η Μερόπη εξηγεί στον Στάθη πως ο Δημήτρης είναι στ’ αλήθεια ζωντανός κι εκείνος την ξορκίζει να μην το ανακοινώσουν ακόμα στη Θάλεια. Ο Φάνης αποφασίζει να αντεπιτεθεί με δόλιο τρόπο στον Βαλλίδη. Η Αλέκα φεύγει από το σπίτι της και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Λιάνας. Τα νέα που μεταφέρει ο Μεταξάς από το εξωτερικό για την εξάπλωση του πολέμου, βυθίζουν τον Ανδρέα σε ανησυχία, τόσο για τη Μάρμω, που -όπως νομίζει- βρίσκεται μόνη της στο νησί, όσο και για το μέλλον της χώρας. Κι ενώ η Δέσποινα είναι αποφασισμένη να προχωρήσει με το διαζύγιό της, ένα μυστηριώδες πρόσωπο από τα παλιά κάνει την εμφάνισή του στην Αθήνα για να ταράξει και πάλι τις ισορροπίες στη ζωή των Πανθέων…
Η Μάρμω και ο Κίτσος αποφασίζουν να αφήσουν στην άκρη τις ενοχές τους και να μην αναφερθούν ξανά στον Ανδρέα, όσο καιρό είναι μαζί στη Σύρο. Ο Αντρέας, παράλληλα, συνεργάζεται στενά με τη Σοφία, μελετώντας τους φακέλους των γιατρών που έχουν μπει στο στόχαστρο του Μεταξά.

Η Χρυσοστόμη, ανήσυχη μετά το «προφητικό» όνειρο που είδε, μοιράζεται με τον Ισίδωρο την αγωνία της πως ο Ανδρέας μπορεί να απατήσει τη Μάρμω! Η Δέσποινα μετακομίζει στο παλιό της σπίτι, έτοιμη να συνεχίσει τη ζωή της με τον Σολδάτο. Όμως, δεν έχει υπολογίσει την επιστροφή του Όμηρου Γαλάτη (Μελέτης Γεωργιάδης).

Ο Λουκάς και η Νίνα σκέφτονται να επισπεύσουν τις διαδικασίες υιοθεσίας του μικρού Σπύρου. Και ενώ γίνονται όλα αυτά, ο Μαρμάρης αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα και τα σκοτεινά του σχέδια στην Πέλλα…

 

Οι Πανθέοι: Δείτε το τρέιλερ του ΣΚΑΪ

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία βάζει τέλος στα σχέδια του Γρηγόρη-Εκείνος δε δέχεται το όχι της!

Moto2 Carlos Tatay: Η Ισπανική Ομοσπονδία RFME καταγγέλλει την εταιρείας της Βαλένθια για το ατύχημα του Carlos Tatay

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη κοντά στο τέλος-Αυτός θα της σώσει τη ζωή!