Η Μερόπη είναι πεπεισμένη πως ο άντρας που είδε ήταν ο Δημήτρης στη σειρά Οι Πανθέοι και προσπαθεί να πείσει και τον Στάθη ότι δεν έκανε λάθος.

Η επιβεβαίωση θα έρθει από τη Μιρέλλα που θα πει στη Μερόπη ότι έψαξε να βρει τον Δημήτρη ανάμεσα στους νεκρούς αλλά δεν τον βρήκε εκεί! Η αποτυχημένη επιδρομή των φαλαγγιτών στο κελί του Τέλη, θα αποτελέσει μια νέα απειλή για το μέλλον του Θωμά στους Ευέλπιδες…

Η Μάρμω ζητά από τον Κίτσο να παραμείνει στη Σύρο και αναγκάζεται να τον φιλοξενήσει στο κτήμα της. Η Σοφία τελικά κάμπτεται από την επιμονή του Ανδρέα και αναιρεί την παραίτησή της, παρόλο που ο Λουκάς συνεχίζει να αντιμετωπίζει με δυσπιστία τις προθέσεις της.

Η Μερόπη, θορυβημένη από όσα έχει δει και από την εικασία της Μιρέλλας πως ο Δημήτρης δεν είναι νεκρός, αποφασίζει να αναζητήσει μόνη της την αλήθεια.

Ο Βαλλίδης ετοιμάζεται να κηρύξει πόλεμο στον Φάνη και τον Στάθη και η Αλέκα άθελά της μπαίνει ανάμεσα στα πυρά.

Κι ενώ η Μάρμω με τον Κίτσο συγκρούονται οριστικά όπως όλα δείχνουν, η Πέλλα ανακαλύπτει ένα ακόμα ψέμα του Μαρμάρη και ο Ανδρέας αποφασίζει για πρώτη φορά να υψώσει το πραγματικό του ανάστημα στον Μεταξά.

 

Οι Πανθέοι: Δείτε το τρέιλερ του ΣΚΑΪ

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Ο Γιώργος θα βρει το δολοφόνο του Λάζαρου-Είναι η Βασιλική;

Ο Randy Lanier: Έζησα διπλή ζωή ως οδηγός ράλι και λαθρέμπορος ναρκωτικών

Η Μάγισσα: Ο Τζανής απαγάγει τη Θεοφανώ-Έτσι θα εκδικηθεί τον Μάρκο!