Ο πιο συγκλονιστικός και μυστηριώδης θάνατος που θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα, είναι αυτός της Κερασίνας. Η κοπέλα γνωρίζοντας πια την παράνομη σχέση του Τζανή με τη Μεταξία, δεν έχει σκοπό να αφήσει τον άντρα της με άλλη γυναίκα και έτσι αναλαμβάνει δράση προκειμένου να τους χωρίσει, να τον έχει για πάντα δικό της και να σώσει τον γάμο της. Μόνο που ούτε η Μεταξία έχει σκοπό να χάσει τον Τζανή, ούτε ο Τζανής να χάσει τη Μεταξία, αλλά ούτε και η Δαμιανή να χάσει τον γιο της μετά τις απειλές της Κερασίνας πως θα αποκαλύψει τα πάντα στον Μιχαήλ. Και οι τρεις έχουν αγανακτήσει με τα καμώματά της, χωρίς βέβαια να υπολογίζουν πως είναι μια πληγωμένη γυναίκα, και θέλουν να της κλείσουν το στόμα. Ποιος όμως από τους τρεις φτάνει στο έγκλημα; Ή μήπως κανείς από τους τρεις;

Στο μεταξύ είδαμε ότι ο Θράσος έχει αρχίοει να υποπτεύεται πως άλλοι είναι οι λόγοι που ο Μισέλ επιμένει να μένει στον πύργο. Από την αρχή δεν είχε δει με καλό μάτι τον ερχομό του, αλλά υπάκουσε στις εντολές του Σπήλιου που ήθελε τον αρχαιολόγο ώστε να βρει τον χαμένο θησαυρό τού μακαρίτη του πατέρα του. Στην πορεία, ο Μισέλ ερωτεύτηκε την Σκεύω τη γυναίκα του Θράσου, η οποία και υπομένει τα χίλια μύρια από τον βάρβαρο άντρα της. Κι ενώ στην αρχή εκείνη τον απέφευγε, στη συνέχεια έπεσε στην αγκαλιά του. Ο παράνομος δεσμός τους άρχισε, αλλά τίποτα δεν μένει κρυφό για πάντα. Έτσι ο Θράσος ανακαλύπτει πως η γυναίκα του τον απατά με τον Γάλλο αρχαιολόγο και ο αδίστακτος άντρας στήνει την «εξαφάνισή» του, αφού πρώτα τον σκοτώνει. Κανείς δεν ξέρει πού πήγε και γιατί έφυγε τόσο ξαφνικά, ενώ η Σκεύω πέφτει στα πατώματα, πιστεύοντας ότι την πρόδωσε και την παράτησε!

Τέλος, ένας ακόμα θάνατος που θα συγκλονίσει, κυρίως την οικογένεια Λάσκαρη, είναι αυτός του Ιωάννη Βρώτσου, του πατέρα του Κοσμά. Όπως έχουμε δει σε παλαιότερο επεισόδιο ο άντρας είναι βαριά άρρωστος και το τέλος είναι προδιαγεγραμμένο για εκείνον. Παράλληλα κρύβει κι ένα τεράστιο μυστικό που τόσα χρόνια τον βαραiνει! Ετσι, λίγο πριν ξεψυχήσει, όπως λέει το TV24, θα αποκαλύψει καρέ-καρέ το πώς ο ίδιος υπό την καθοδήγηση του Μιχαήλ προσπάθησε να κάψει ζωντανό τον Τζανέτο Λάσκαρη ώστε να πεθάνει και ο Μιχαήλ να αναλάβει καπετάνιος της οικογένειας. Αυτή η αποκάλυψη θα ταράξει συθέμελα την ισχυρή οικογένεια Λάσκαρη και η αρχή του τέλους της κυριαρχίας του Μιχαήλ έχει πια φτάσει!

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Ο Κανέλλος ρίχνει τη βόμβα-Ο Αντρέι είναι ο αληθινός καπετάνιος της φαμίλιας!

Πολύ άσχημα νέα στην Alpine F1: «Το μονοθέσιο του 2024 είναι λίγο αργό»

Η Γη της Ελιάς: Νύφη η Αρετή-Τι θα κάνει όταν μάθει για την εγκυμοσύνη της Ιουλίας;