Οι δυσκολίες δεν έχουν τέλος στη ζωή της Θεοφανώς στη σειρά Η Μάγισσα ενώ ο θάνατος φαίνεται να καραδοκεί στα προσεχή επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 . Σύμφωνα με το MyTV, η Θεοφανώ χάνει από κοντά της και τους λιγοστούς συμμάχους που έχει, ενώ η ξαφνική αποχώρηση του Αντρέι από τον πύργο αλλά και η ταυτόχρονη απουσία του Μάρκου την αναστατώνουν. Η ίδια φοβάται για το τι μπορεί να της συμβεί, ενώ την ίδια στιγμή ο Αντρέι κάνει μια αποκάλυψη που ανατρέπει τα πάντα και ο πύργος των Λασκαραίων σείεται.

Η Θεοφανώ τρέχει αμέσως στο πλευρό του και τότε εκείνος της κάνει μια πρόταση που την ταράζει. ‘Υστερα, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της και κυριευμένη και πάλι από τη μητέρα της, την Αναχίτ, η κοπέλα είναι αποφασισμένη να ακολουθήσει τα χνάρια της μητέρας της και να ανακαλύψει την αλήθεια για εκείνη.

Παράλληλα, η Κυπριανή δείχνει ακόμη μία φορά το αδίστακτο πρόσωπό της και προτείνει στη Δαμιανή να συμμαχήσουν με στόχο την εξόντωση της κοπέλας. Συγκεκριμένα, της λέει να ενώσουν τις δυνάμεις τους, να βρουν πρώτες τη Θεοφανώ και να τη βγάλουν από τη μέση. Εκείνη συμφωνεί και σύντομα καταστρώνουν κρυφά το σατανικό τους σχέδιο για να τη σκοτώσουν. ‘Ομως εκείνη, στην προσπάθεια επιβίωσής της, καταφέρνει και βρίσκει στον δρόμο της έναν ανέλπιστο σύμμαχο.

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ


Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Ο Κανέλλος ρίχνει τη βόμβα-Ο Αντρέι είναι ο αληθινός καπετάνιος της φαμίλιας!

Πολύ άσχημα νέα στην Alpine F1: «Το μονοθέσιο του 2024 είναι λίγο αργό»

Η Γη της Ελιάς: Νύφη η Αρετή-Τι θα κάνει όταν μάθει για την εγκυμοσύνη της Ιουλίας;