Η Ρηνιώ με τη βοήθεια της Αγάθης στη σειρά του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα, αφού καταφέρνει να το σκάσει από τον πύργο, στη συνέχεια πάει στη σπηλιά του Τζανέτου για να βρει τον πατέρα και τον αδελφό της, όπου του εκμυστηρεύεται τις υποψίες της για τη Δαμιανή.

Τόσο ο Μάρκος όσο και ο Μιχαήλ δεν φαίνονται διατεθειμένοι να την πιστέψουν. Οι δύο τους λένε πως δεν μπορεί η Δαμcανή να έκανε κάτι τέτοιο! Είχε τις ζήλιες της, δεν rn συμπαθούσε, αλλά φόνο δεν Θα έκανε ποτέ, ισχυρίζεται ο Μιχαήλ.

Την ίδια ώρα, στον πύργο των Λασκαραίων, ο Κανέλλος, που γνωρίζει πλέον όλα τα εγκλήματα της Δαμιαvής, βάζει σ’ εφαρμογή ένα σχέδιο για να κερδίσει την εύνοια του Τζανή, αλλά και για να ξεσκεπάσει τη γυναίκα που αγάπησε και που τελικά αποδείχτηκε ένα τέρας! Παράλληλα ο Τζανής, δείχνοντας για ακόμα μια φορά το πραγματικό του πρόσωπο και το πόσο άπληστος είναι, προσπαθεί ν’ απαλλαγεί από την παρουσία των Γερακάρηδων και να εδραιώσει τη δική του κυριαρχία. Μέχρι που ο Κανέλλος καταφέρνει να αποδράσει από τον πύργο, παίρνοντας για όμηρο τον Τζανή! Του λέει πως ήρθε η ώρα να πάρει το μάθημα που του αξίζει και η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή.

Παράλληλα, η ώρα της αποκάλυψης για τον φόνο του μωρού έρχεται, αλλά κανείς δεν είναι έτοιμος για να το αντιμετωπίσει. Ο ίδιος αποκαλύπτει στον Τζανή ότι η μάνα του η Δαμιανή έδωσε την εντολή στην Πολυξένη να σκοτώσει το μωρό γιατί κατάλαβε πως ήταν δικό του και όχι του Μάρκου!

Ο Τζανής σε σοκ επιστρέφει στον πύργο έτοιμος για όλα!

Οι πύργοι των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων θα γίνουν δύο στρατόπεδα με ανέλπιστούς εχθρούς και συμμάχους και η τελική ώρα της κρίσηs έρχεται.

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Οι συγκλονιστικές στιγμές μέχρι το μεγάλο φινάλε!

Ο Μοχάμεντ Μπεν Σουλεϊέμ απαλλάχθηκε από κάθε υποψία… από τη FIA

Η Γη της Ελιάς: Σοκ για την Ασπασία-Ο Δημοσθένης ανακοινώνει ότι παντρεύεται!