Όλα θα αρχίσουν από τη στιγμή που ο Τζανής με τον Σπήλιο και τους Γερακάρηδες στη σειρά Η Μάγισσα, εισβάλλουν στον Πύργο των Λασκαραίων και προκαλέσουν μεγάλο λουτρό αίματος. Τελευταία στιγμή ο Μάρκος με τον Μιχαήλ καταφέρνουν να ξεφύγουν όχι όμως και ο Κανέλλος.

Πάνω στην αναταραχή που επικρατεί, η Δαμιανή βρίσκει την ευκαιρία να σκοτώσει την Αναστασία για να την εκδικηθεί για όλα τα κακά που θεωρεί πως της προκάλεσε. Η ισχυρή καπετάνισσα καταφέρνει να ξεγελάσει τους πάντες με το έγκλημα που έκανε και να ξεγλιστρήσει, αλλά η Ρηνιώ αρχίζει να την υποπτεύεται. Κάτι που η μάνα της αντιλαμβάνεται και φυσικά φροντίζει να μην την «κάψει» η κόρη της. Ετσι την κλειδαμπαρώνει στον οντά της και δεν της επιτρέπει να ξεμυτίσει χωρίς την άδειά της.

Η Αγάθη βρίσκει την κοπέλα και εκείνη της ζητάει να τη βοηθήσει. Στο μεταξύ, στη σπηλιά του Τζανέτου βρίσκουν καταφύγιο ο Μάρκος, ο Αντρέι και ο Μιχαήλ, που βλέπει το ένοχο παρελθόν του να έρχεται με φόρα καταπάνω του. Δεν θα αργήσει να έρθει και η ώρα για εκείνον να λογοδοτήσει για τον θάνατο του αδελφού του, του Τζανέτου, και πραγματικού καπετάνιου της σειριάς τους. Το βράδυ όλα θα πάρουν μια διαφορετική τροπή για όλους

Οι Γερακάρηδες αποφασίζουν να σκοτώσουν τελικά τη Θεοφανώ, ενώ εκείνη τους ζητάει να το κάνουν στο Ταίναρο, εκεί όπου δολοφονήθηκε και η μητέρα της. Στον πύργο, η Ρηνιώ βρίσκει τον Κανέλλο και του αποκαλύπτει τις υποψίες της. Του λέει ότι η μάνα της σκότωσε την Αναστασία και ο Κανέλλος δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει. Αργότερα, η Αγάθη καταφέρνει να βγάλει τη Ρηνιώ έξω από τον πύργο και εκείνη τρέχει να βρει τους υπόλοιπους άντρες της οικογένειάς της στον σπηλιά του Τζανέτου. Εκεί στο μεταξύ έχει φτάσει και ο Αντρέι.

Του λέει ότι η μάνα της σκότωσε την Αναστασία και ετοιμάζονται να σκοτώσουν και τη Θεοφανώ!

Τώρα ο Αντρέι με τον Μάρκο καλούνται ν’ αποφασίσουν αν θα παραμείνουν σύμμαχοι ή θα στραφεί ο ένας ενάντια στον άλλον. Την ώρα που η Θεοφανώ οδηγείται στον θάνατο, θα φανερωθούν στον Σπήλιο τα κρίματα του δικού του κόσμου, που αφορούν στις συνθήκες θανάτου του γιου του, Πετρούνη. Στον πύργο των Λασκαραίων, ο Κανέλλος θα βρεθεί αντιμέτωπος με αλήθειες που δεν μπορεί να αντέξει και ο κόσμος του όλος καταρρέει. Η Δαμιανή τού παραδέχεται πως εκείνη σκότωσε την Αναστασία και πως γνώριζε για την εισβολή των Γερακάρηδων!

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 13/3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Τα 100 βάθρα του Max Verstappen στο μικροσκόπιο

Η Μάγισσα: Η ώρα της κρίσης έφτασε-Ο σκοτεινός ρόλος της Κυπριανής τη φέρνει σε αντιπαράθεση με τον Σπήλιο!