Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, η Ασπασία καταφέρνει να εισπράξει τα νόμιμα από την περιουσία του Δημοσθένη και πλέον δεν έχει την οικονομική εξάρτηση που είχε από αυτόν. Με αυτά τα χρήματα αισθάνεται ασφαλής και κρύβει ή ακόμα και συνθλίβει τα αισθήματα της απέναντι στον πρώην άντρα της, με αποτέλεσμα να του δείχνει το σκληρό της πρόσωπο σε κάθε προσπάθεια που κάνει για να την προσεγγίσει.

Ο Δημοσθένης θέλει πάση θυσία να γυρίσει η Ασπασία κοντά του και αποφασίζει να κάνει μια τελευταία κίνηση. Ο ίδιος πιστεύει πως τα πράγματα δεν μπορούν να πάνε χειρότερα!  Μετά το καταστροφικό του σχέδιο με την Ξένια, που εξαιτίας του έχασε τα πάντα, τώρα καταστρώνει ένα άλλο και ρισκάρει ή να τη χάσει για πάντα ή να την κάνει να γυρίσει κοντά του.

Πηγαίνει και βρίσκει μια ωραία ψηλή ξανθιά κοπέλα και συμφωνεί μαζί της, φυσικά με το αζημίωτο, να παραστήσει τη σύντροφό του. Στη συνέχεια ο Δημοσθένης την παρουσιάζει στην Ειρήνη λέγοντάς της ότι τη λένε Ελένη και είναι δικηγόρος από την Καλαμάτα και είναι η μέλλουσα σύζυγός του!

Η Ειρήνη τρελαίνεται με όλα αυτά που ακούει και όταν είναι μόνη της, του λέει ότι δεν θα τον στηρίξει σε αυτό αφού μετά το περιστατικό με το μωρό της Ξένιας, τώρα της παρουσιάζει κι άλλη γυναίκα!

Ο Δημοσθένης χαίρεται που η Ειρήνη «έφαγε το παραμύθι» και συνεχίζει το σχέδιό του, που σκοπό φυσικά έχει να κάνει την Ασπασία να ζηλέψει και να φοβηθεί ότι θα τον χάσει για πάντα, ώστε να γυρίσει πάλι κοντά του.

Ο Δημοσθένης κάνει τον απογοητευμένο και λέει στην Ειρήνη ότι θέλει τη μάνα της αλλά όσες προσπάθειες κι αν κάνει, πέφτουν στο κενό. Ωστόσο, χρειάζεται κι εκείνος μία γυναίκα γιατί δεν μπορεί να ζει μόνος σαν τον μαγκούφη!

Αυτά της εξηγεί, με την ελπίδα ότι θα πάει να τα πει όλα στην Ασπασία. Φυσικά, η Ειρήνη δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια, πηγαίνει στην Ασπασία και της λέει τα πάντα. Εκείνη, μετά το πρώτο σοκ, κάνει πως δεν την πειράζει καθόλου και λέει πως δεν την ενδιαφέρει καθόλου και μπορεί να κάνει ότι θέλει αρκεί να μείνει μακριά από την ίδια!

Μέσα της όμως καίγεται αφού πίστευε ότι θα γεράσει μαζί με τον Δημοσθένη. Ωστόσο η Ασπασία καλείται πλέον να δείξει αν πραγματικά αγαπάει τον Δημοσθένη ή αν τώρα που είναι ελεύθερη και ανεξάρτητη από οικονομικής άποψης, μπορεί να παραμερίσει τα αισθήματά της.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 20/3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Formula 1 : Ο Carlos Sainz θα είναι έτοιμος για το Grand Prix της Αυστραλίας;

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Δέσπω συνεχίζει την ερωτική πολιορκία-Ποιος θα πέσει τελικά;