Την Τρίτη 9 Απριλίου θα πέσει η αυλαία για τη σειρά Η Μάγισσα του ΑΝΤ 1, που δίχασε φέτος το τηλεοπτικό κοινό, αλλά κατάφερε και να το καθηλώσει με τις συγκλονιστικές εξελίξεις και ανατροπές.

Με τον χαμό της Θεοφανώς μπαίνει και το τέλος στην αιώνια μάχη ανάμεσα στο καλό και στο κακό. Η κοπέλα βρίσκει τραγικό θάνατο στην προσπάθειά της να γλιτώσει τον γιο της. Ο Αντρέι με τον Μάρκο δεν καταφέρνουν να τη σώσουν! Ωστόσο παίρνουν μαζί τους το παιδί και φεύγουν μακριά από τον τόπο που τους έδωσε μόνο πόνο. Μπορεί να έχασαν τη γυναίκα που αγάπησαν, αλλά το παιδί της αποτελεί κομμάτι του μεγάλου έρωτα που έζησε μαζί της ο Μάρκος, αλλά και κομμάτι του εαυτού της που θα είναι πάντα η παρηγοριά για τον Αντρέι.

Η αρχή του τέλους έχει πια φτάσει για τη Δαμιανή. Τίποτε απ’ όσα είχε σχεδιάσει δεν πήγαν όπως ήθελε και φυσικά οι ενοχές της για την άδικη δολοφονία του εγγονού της την κυριεύουν. Το ένοχο μυστικό της αρχίζει να μαθεύεται από άκρη σε άκρη, με κάποιους να το πιστεύουν και κάποιους όχι. Όμως, η Δαμιανή είναι μια ισχυρή γυναίκα, σύζυγος καπετάνιου και γνήσια Μανιάτισσα. Ετσι είναι η ίδια που αποφασίζει ποιο θα είναι το τέλος της!

Άλλωστε το είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα επιτρέψει ποτέ σε κανέναν να την τιμωρήσει -αν μαθευόταν η αλήθεια για το φονικό- με τον τρόπο που της αξίζει. Η ίδια θα λογοδοτήσει μόνο στον θεό για τα κρίματά της. Η Δαμιανή βλέποντας πως δεν έχει πια τίποτε άλλο να χάσει, βάζει τέλος στη ζωή της πίνοντας δηλητήριο!

Από την άλλη, η μανία της Κυπριανής δεν σταματάει πουθενά! Κανείς δεν μπορεί να τη φέρει στα συγκαλά της και καταφέρνει να κάνει τους πάντες να της κάνουν όλα τα χατίρια. Όπως και με το θέμα της Θεοφανώς, που έχει βάλει σκοπό να την εξαφανίσει με κάθε κόστος. Μόνο που δεν υπολογίζει το πνεύμα της Αναχίτ που διψάει για εκδίκηση! Έτσι, η μητέρα της Θεοφανώς κυριεύει την κοπέλα και η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σ’ εκείνη και την Κυπριανή, μετά από σχεδόν 20 χρόνια, είναι γεγονός. Εκεί Θα δούμε και για πρώτη φορά την Κυπριανή να αλλάζει το βλέμμα της και να αποκαλύπτεται πως είναι… η κακιά μάγισσα! Η μάχη μεταξύ τους θα έχει τραγικά αποτελέσματα!

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 20/3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Formula 1 : Ο Carlos Sainz θα είναι έτοιμος για το Grand Prix της Αυστραλίας;

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Δέσπω συνεχίζει την ερωτική πολιορκία-Ποιος θα πέσει τελικά;