Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά εποχής Η Μάγισσα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Τηλέραμα και ο δημοσιογράφος Γρηγορης Μέλας, στα επόμενα επεισόδια έρχεται μία εγκυμοσύνη που θα ταράξει τα νερά!

H Γερακίνα Γερακάρη είναι αλήθεια ότι έχει ταπεινή καταγωγή. Όταν όμως συναντήθηκαν με τον Σπήλιο, ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Του άρεσε, την πήρε και δεν το μετάνιωσε ποτέ! Και αποδείχτηκε άξια!

Πανέξυπνη και φιλόδοξη, τον βοηθά να παίρνει τις σωστές αποφάσεις και να μη δρα παρορμητικά… Προσεχώς λοιπόν θα τη δούμε να έρχεται σε σκληρή κόντρα με την πεθερά της, με την οποία άλλωστε δεν είχαν ποτέ καλές σχέσεις.

Ο πύργος «δεν σηκώνει» αυτές τις δύο γυναίκες μαζί και η Γερακίνα… φεύγει! Όμως θα διαπιστώσει ότι θα γίνει για… έκτη φορά μητέρα! Γιατί η δυναμική Γερακίνα έχει φέρει στον κόσμο πέντε παιδιά! Βέβαια έχει χάσει δύο «τουφέκια» στις θάλασσες.

Σύντομα όμως ο Θράσος, ο Πετρούνης και η Μεταξία θα αποκτήσουν ακόμα ένα αδελφάκι… Η είδηση για τον ερχομό ενός ακόμα μέλους στην οικογένεια Γερακάρη θα προκαλέσει νέες εξελίξεις… και σε άλλους πύργους της μανιάτικης γης!

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Ανατροπή-Θεοφανώ και Σπήλιος είναι αδέρφια!

Παγιδευμένοι: Δημήτρης, Σταύρος και Ανδρέας πλησιάζουν στο τέλος της καριέρας τους-Θα τους καταστρέψουν!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Βικτώρια κάνει τρεις φόνους-Αυτοί θα πέσουν νεκροί!