Ο Φώτης στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, αντιλαμβάνεται ότι πάει να βουτήξει σε πιο βαθιά νερά απ αυτά που μπορεί να κολυμπήσει, καθώς η Βικτώρια πηγαίνει στο μπαρ και τον απειλεί ανοιχτά.

Στο μεταξύ, ο Πάρης συνεχίζει να αντιλαμβάνεται περίεργες κινήσεις από τη Δωροθέα και τον Σίμο και αποφασίζει να παρακολουθήσει τη Δωροθέα που συναντάει τον Αποστόλη.

Την ίδια στιγμή, η Βικτώρια έχει στείλει στον Αγη γράμμα λέγοντάς του πως αν θέλει να μάθει ποιοι είναι οι γονείς του, να πάει κάπου και να τη συναντήσει.

Μόνο που το ραντεβού που δίνει είναι παγίδα θανάτου! ‘Εχοντας τη Λιζέτα όμηρο, την πηγαίνει στο ραντεβού και υπό την απειλή όπλου της λέει πως αν θέλει να φύγει και να πάει στο παιδί της, πρέπει να τον σκοτώσει! Έτσι, μπροστά στη στημένη κάμερα, η Λιζέτα εκτελεί βήμα βήμα όλες τις εντολές της Βικτώριας, και πυροβολεί τον Άγη!

Η Πολυξένη καταφτάνει τρομαγμένη στην οικία Μπουραντά και τους ενημερώνει για το ανώνυμο γράμμα που έλαβε ότι ο Άγης έχει και πάλι εξαφανιστεί και μάλλον κινδυνεύει!

Ο Χριστόφορος, παρά τις αντιρρήσεις της Βικτώριας, κινητοποιείται και ειδοποιεί την αστυνομία. Η Βικτώρια που είναι σίγουρη ότι ο Άγης είναι νεκρός, έχει φροντίσει να σκοτώσει τη Λιζέτα!

Η αστυνομία ψάχνει να βρει τον Άγη ενώ η Βικτώρια συνειδητοποιεί πως κάποιος ξέρει τι σκαρώνει κρυφά από όλους, κάτι που ανατρέπει όλα τα σχέδιά της κι αυτό της δημιουργεί φόβο και καχυποψία προς όλους…

Ετσι αποφασίζει να βγάλει από τη μέση τον Αποστόλη και βάζει τον Ρένο να το κάνει. Ο Ρένος πυροβολεί τον Αποστόλη την ώρα που προσπαθεί να του ξεφύγει από το σπίτι της Μάγιας και η σκανδάλη του πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις, καθώς ο Αποστόλης δεν πεθαίνει. Τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένο. Φυσικά το μαθαίνει η Ολγα και ο Πάρης. Ετσι πηγαίνουν να τον δουν και να ζητήσουν εξηγήσεις για τον υποτιθέμενο θάνατό του.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Μουτσινάς: Πάλι στον ΣΚΑΪ-Όλη η αλήθεια!

Top 10 καλύτερες εμφανίσεις στην ιστορία του MotoGP

Masterchef: Τέλος η αναμονή-Άρχισαν οι οντισιόν!