Ο Αλέκος Χατζής στη σειρά Παγιδευμένοι, καταστρώνει τα σχέδιά του για να καταφέρει να ενοχοποιήσει τον Δημήτρη για τον θάνατο του Παναγιώτη. Έτσι πηγαίνει στον ανώτερο εισαγγελέα και του λέει ότι ήρθε να τον πληροφορήσει για τούς εισαγγελείς Σταύρο Μαυρίδη, Δημήτρη Μαρκέτο και τον αστυνόμο Ανδρέα Παπαδάκη και για το γεγονός ότι είναι φίλοι και χρησιμοποιούν τον νόμο όπως θέλουν! Κάπως έτσι ξεκινάει να του λέει και να του περιγράφει την υπόθεση του Παναγιώτη οπως τον βολεύει.

Λίγο αργότερα ο βοηθός του Σταύρου τού τηλεφωνεί εσπευσμένα. Όμως εκείνος δεν το σηκώνει καθώς είναι χάλια μετά την κηδεία της αδελφής του Κατερίνας, και ο Ανδρέας με τον Δημήτρη πηγαίνουν σπίτι του. Του λένε ότι πρέπει να παρουσιαστούν εσπευσμένα και οι τρεις στον ανώτερο εισαγγελέα.

Οταν φτάνουν εκεί, εκείνος τους ρωτάει τι έκαναν με την υπόθεση Βερβερίδη. Ο Σταύρος παίρνει τον λόγο λέγοντας πως αφού ο ύποπτος πέθανε, την έκλεισαν. Στα μάτια του κόσμου δεν είναι ύποπτος ο Βερβερίδης αλλά ο εισαγγελέας Μαρκέτος. Το πιο πιθανό είναι ο δολοφόvoς να έχει διαφύγει, είναι η απάντηση του ανωτέρου τους.

Ο Σταύρος του λέει ότι το ερεύνησαν, αλλά εκείνος του δηλώνει ότι η υπόθεση θα ανοίξει εναντίον τους. Ο ίδιος θα διατάξει έρευνα και θα την αναλάβει προσωπικά. Επιπλέον όπως λέει, κατά τη διάρκειά της ο Ανδρέας και ο Δημήτρης θεωρούνται ύποπτοι.

Τέλος λέει πως όταν τελειώσει η έρευνα δεν ξέρει αν θα απομακρυνθούν ή θα μεταφερθούν αλλού. Από την υπόθεση βγαίνει και ο Σταύρος.

Εκείνη που αναλαμβάνει να συνεργαστεί μαζί με τον ανώτερο εισαγγελέα για την υπόθεση είναι η Αγγελική, ενώ η Άννα πηγαίνει και τον βρίσκει προκειμένου να του πει ότι έχει κάνει λάθος για να εισπράξει την απάντηση πως εκείνος δεν είναι γραφείο παραπόνων!

Την ίδια στιγμή, ο Ανδρέας λυγίζει όταν παραδίδει το σήμα του. Μαζί με τον Δημήτρη βρίσκονται και οι δύο σε διαθεσιμότητα.

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Μουτσινάς: Πάλι στον ΣΚΑΪ-Όλη η αλήθεια!

Top 10 καλύτερες εμφανίσεις στην ιστορία του MotoGP

Masterchef: Τέλος η αναμονή-Άρχισαν οι οντισιόν!