Αυτά είναι όλα τα νέα πρόσωπα που θα δούμε στον β κύκλο της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

Η Ελπίδα- Βαγγελιώ

Η συγκρατούμενη τηs Αθηνάς. Ισοβίτισσα – έχει σκοτώσει την ερωμένη του άντρα της. Θα τη βάλουν στο ίδιο κελί με την Αθηνά και θα είναι πολύ υποστηρικτική. Γλυκιά και προστατευτική, προσπαθεί να κάνει την Αθηνά να νιώσει άνετα. 0 καλός της χαρακτήρας όμως θα κρατήσει για λίγο, ώσπου ν’ αποκαλυφθεί ο σκοτειvός της ρόλος και ο απώτερος σκοπός της.

Γιώργος Ζώης-αφεντικό του κλαμπ

Ολοι τον αποκαλούν «Αφεντικό». Το πραγματικό του όνομα μάλλον δεν το γνωρίζει κανείς. Ξέρει να γίνεται γοητευτικός όταν πρέπει με τις κοπέλες του κλαμπ, αλλά και αυστηρός όσο δεν πάει. Βρίσκεται κάτω από τον Κωνσταντίνο στην ιεραρχία, μιας και το κλαμπ υπόκειται στις δραστηριότητες του Δημοσθένη, τον οποίο ούτε καν γνωρίζει. Πάντα σκληρός αλλά και διπλωμάτης. Στο κλαμπ τον τρέμουν όλοι. Με ένα του βλέμμα υποτάσσονται.

Φιλιώ Κυριάκου- Βιολέτα 

Πρώην συμφοιτήτρια της Βασιλικής από την Καλαμάτα. Συνεπής και γλυκιά, τολμηρή και δυναμική. θα εμφανιστεί στη Μάνη όταν εξαφανιστεί η φίλη της η Νάντια. Την ψάχνει και είναι φοβισμένη. Θα έρθει σε επαφή με τον Φίλιππο και τη Βασιλική, με αποτέλεσμα τα δύο παιδιά να κινδυνέψουν.

Η Γη της Ελιάς: Ποιος θέλει να κάψει την Αθηνά;

Έλενα Καλλινίκου-Ηρώ

Η αδελφή του Δημήτρη, η οποία ζει μόνιμα στην Ολλανδία. Γνωρίζει τα πάντα για τη ζωή του στη Μάνη. Πηγαίνει να παραλάβει τη σορό του Δημήτρη και να τον κηδέψει. Θα παραστεί ως πολιτική αγωγή στο δικαστήριο απέναντι στην Αθηνά και θα θελήσει να την κάψει!

Μελίνα Κόντη- Ράινα

Μια όμορφη κοπέλα από τη Βουλγαρία, χορεύτρια, που πιάνει δουλειά στο κλαμπ. Ευχάριστη, θετικός χαρακτήρας, με χιούμορ και καλοσύνη. Μιλάει άπταιστα Ελληνικά μιας και βρίσκεται 10 χρόνια στην Ελλάδα. Η Ράινα είναι μαγκάκι και ξέρει να γίνεται καλή φίλη. θα συγκατοικήσει με την Αλκμήνη.

Ελισάβετ Γιαννακού- Κατερίνα 

Η κολλητή φίλη της Στέλλας από την Αθήνα. Μια γλυκιά, σύγχρονη κοπέλα, η οποία εμφανίζεται στη Μάνη. Συναντά τη Χάιδω και της εξομολογείται το σπάνιο πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε. Η Χάιδω Θα προσπαθήσει να τη βοηθήσει. θα προσφύγει σε γνωστούς, σε εύπορους συντοπίτες της αλλά και σε όλο το χωριό. Ολοι θα βοηθήσουν, Θα γίνει έρανος, έτσι ώστε να μπορέσει η Κατερίνα να χειρουργηθεί στο εξωτερικό. Τα πράγματα όμωs δεν είναι έτσι όπωs φαίνονται. Η αλήθεια θα φανεί όταν πλέον Θα είναι αργά.