Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες μαθαίνουμε για την καθημερινή δραματική σειρά Η Γη της Ελιάς όσο περνά ο καιρός! Το Mega, ο Ανδρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου έχουν αποφασίσει να πείσουν και τους τελευταίους… άπιστους που δεν παρακολουθούσαν τη σειρά με τις εξελίξεις που έρχονται και είναι ιδιαίτερα δραματικές!

Η αγωνία κορυφώνεται στη σειρά με την Ευτυχία να κινδυνεύει με φυλάκιση μετά το έγκλημα που διέπραξε κατά του Ανέστη!

Ο αστυνόμος Κουράκος και οι συνεργάτες του πληροφορούνται από κάποιον περαστικό ότι υπάρχει ένα πτώμα σε κάποια απομακρυσμένα χωράφια. Εκείνοι πηγαίνουν στο σημείο και, έκπληκτοι, διαπιστώνουν ότι το πτώμα είναι του Ανέστη Δρακουλάκου. Επιπλέον, μαθαίνουν από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία πότε περίπου έγινε ο φόνος του και συμπεραίνουν ότι είναι την ίδια μέρα που παντρεύονταν η Βασιλική και ο Φίλιππος.

Στη συνέχεια, ο Κουράκος ξεκινά να ενώνει τα κομμάτια του παζλ και να παλεύει να εξιχνιάσει το έγκλημα, ενώ περιμενει τα αποτελέσματα για τυχόν δαχτυλικά αποτυπώματα των δραστών ‘Οταν η Ευτυχία και η ‘Αννα μαθαίνουν την παραπάνω εξέλιξη, πανικοβάλλονται και προσπαθούν να θυμηθούν αν τα έκαναν όλα σωστά.

Σύντομα, όμως, Θυμούνται ότι τη στιγμή που έβγαλαν το σώμα του Ανέστη από νάιλον και το έσπρωξαν στον γκρεμό δεν φορούσαν γάντια, οπότε υπάρχει περίπτωση να βρεθούν τα αποτυπώματά τους. Άρα είναι ζήτημα χρόνου να συλληθούν και να οδηγηθούν στη φυλακή. Πέρα από αυτές τις δύο όμως ενδέχεται να κινδυνεύουν και ο Αποστόλης με τον Άρη για συγκάλυψη του εγκλήματος.

Δείτε απόσπασμα από επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς