Η Ιφιγένεια Πιερίδου, για δεύτερη συνεχή χρονιά, συμμετέχει στη δραματικη σειρά του MEGA, Η γη της ελιάς, υποδυόμενη την Ευτυχία. Η ίδια  αποκαλύπτει σε συνέντευξή της πώς εξελίσσεται ο χαρακτήρας της μετά τον φόνο τον Ανέστη αλλά και για τον νέο έρωτα που προκύπτει εντελώς απρόσμενα…
Η ίδια δηλώνει δικαιωμένη για την επιλογή της να συμμετέχει στη συγκεκριμένη σειρά αλλά και για το άγχος που είχε ώστε να βγει η σκηνή με τη δολοφονία του Ανέστη, ωραία.

Επιπλέον θεωρεί ότι η σειρά έγινε αγαπητή στο ευρύ κοινό γιατί συνδυάζει την αγωνία με το ερωτικό, αλλά και το αστυνομικό στοιχείο με το χιούμορ. Αυτή τη σεζόν η Ευτυχία βιώνει μία δύσκολη περίοδο, κλείνεται στον εαυτό της ενώ έχει συνεχώς στο μυαλό της τη δολοφονία του Ανέστη. Στο πλευρό της είναι πάντα η Άννα στην οποία όμως έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα την ανακατέψει.

Αποκαλύπτει επίσης ότι ο έρωτας θα της έρθει από εκεί που δεν το περιμένει αφού πρόκειται να έρθει πολύ κοντά με τον Κουράκο ενώ μιλά και για την αδερφή της Ελένη Πιερίδου η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΣΚΑΪ, Γλυκάνισος λέγοντας με χιούμορ ότι η οικογένεια έχει «διχαστεί» αφού δεν θα ξέρει ποια να πρωτοπαρακολουθήσει!

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: Ο δολοφόνος φοράει δαχτυλίδι με το οικόσημο των Βρεττάκων

Έλλη Στάη: Τέλος οι φήμες – Θα είναι στο J2US – Ποιος θα είναι ο ρόλος της

Στοργή: Πρόλαβε την μάνα της πριν αυτοκτονήσει – Άγρια κακοποίηση της Ειρήνης απο τον Γιάννη