Το τίμημα του πάθους στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς καλούνται να πληρώσουν οι χαρακτήρες. Η μικρή κοινωνία της Μάνης σοκάρεται από τα γεγονότα που διαδραματίζονται ενώ οι ανατροπές φέρνουν μυστήριο. Οι νέοι ήρωες που έρχονται με τον β’ κύκλο επεισοδίων πρόκειται να μας συνεπάρουν!

Η δίκη της Αθηνάς έχει ξεκινήσει και σχεδόν κανείς δεν πιστεύει στην αθωότητά της. Μόνο η μητέρα της και η Μαργαρίτα με τον Λυκούργο στέκονται στο πλευρό της και παλεύουν για να αποδείξουν ότι δεν έστρεψε εκείνη το όπλο εναντίον του Δημήτρη.

Ο αστυνόμος ακούει την εξήγηση του Λυκούργου για το δαχτυλίδι με το οικόσημο των Βρεττάκων που φοράει ο δολοφόνος στο βίντεο. Στο μεταξύ τα όσα περνάει η Αθηνά στη φυλακή είναι τραγικά και η ίδια έχει καταλάβει ότι ο μόνος τρόπος για να καταφέρει να επιβιώσει εκεί μέσα είναι να κάνει συμμαχίες.

Παράλληλα, η Μαρία κάνει τις δικές της κινήσεις για να βοηθήσει την κόρη της. Πληροφορεί τον Λυκούργο για την άσχημη συμπεριφορά που είχε ο Ιπποκράτης Βρεττάκος απέναντι στην Αθηνά και τον παροτρύνει να το χρησιμοποιήσει στη δίκη. Την ίδια στιγμή προειδοποιεί τον Ισίδωρο και τη Μυρτάλη ότι στο δικαστήριο θα ακουστούν πράγματα που θα σπιλώσουν τη μνήμη του Ιπποκράτη, και φυσικά θα τους είναι αδιάφορες οι αντιδράσεις τους.

Παράλληλα ο Μάνος και η Μαρίνα γράφουν την μικρή Αγγελική  στην Α’ τάξη του Δημοτικού της Αρεόπολης ενώ η Βασιλική ξεκινά και πάλι τα μαθήματα στη σχολή της. Ο Φίλιππος και η Βασιλική πέφτουν θύματα απαγωγής και μπλέκουν σε μια ιστορία που θα βάλει τις ζωές τους σε κίνδυνο.

 

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: Μαχαιρώνουν την Αθηνά στη φυλακή – Ο Δημοσθένης μάρτυρας υπεράσπισης της

Αρναούτογλου καιρός (16/9): Αύγουστος και πάλι με 40αρια – Πού θα βρέξει

Τα Νούμερα του Φοίβου Δεληβοριά κάνουν πρεμιέρα κι εμείς ανυπομονούμε!