Η Γη της Ελιάς επιστρέφει από τον Σεπτέμβριο με συγκλονιστικές εξελίξεις που θα κόψουν την ανάσα! Η σειρά του MEGA, που τόσο αγαπήθηκε έρχεται πιο δυνατό από ποτέ! Όλοι οι ήρωες ανατρέπουν τις ζωές τους ενώ πολλούς από αυτούς θα χρειαστεί να τους αποχαιρετήσουμε!

Μία από αυτές και η Ιουλία ή κατά κόσμον, Αντιγόνη Κουλουκάκου η οποία και ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της στη μανιάτικη γη. Η ηθοποιός θέλησε να πει το δικό της αντίο μέσα από τα Social media στους τηλεθεατές που τόσο αγάπησαν τη σειρά!

Η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μία φωτογραφία και ένα στόρι και έγραψε:

Ιουλία

Ιουλία

«14 μήνες γυρίσματα, τι διαδρομή, σας ευχαριστώ και σας αγαπώ για όλα τα συναισθήματα που μοιραστήκαμε και τις εμπειρίες που ζήσαμε. Είμαι καλύτερη από όσο ήμουν χτες αλλά όχι τόσο καλή όσο θα είμαι αύριο».

Πρόκειται για έναν ρόλο ιδιαίτερα αγαπητό στη σειρά Η Γη της Ελιάς. Ωστόσο όπως θα δούμε ο γάμος της Ιουλίας με τον Κουράκο περνάει κρίση και το τέλος δεν θα είναι ευχάριστο.

Το ζευγάρι χωρίζει όχι μόνο για το θέμα του παιδιού αλλά και γιατί ενδεχομένως η Ιουλία τα ξαναβρίσκει με τον Στάθη!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το trailer που κυκλοφόρησε για τον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς

Βρίσκουν το πτώμα του Ανέστη!

Μέσα της έχει πάντα ένα ερωτηματικό… Θα ήταν άραγε καλύτερα αν πήγαιναν εξ αρχής στην αστυνομία; Η Άννα επιμένει στη δραματική σειρά του MEGA, ότι η Ευτυχία, όσα ελαφρυντικά και αν έχει, δεν θα γλίτωνε τη φυλακή. ‘Ετσι, η άτυχη κοπέλα κυριεύεται από τις ενοχές και τον τρόμο ότι όλα κάποια στιγμή θα αποκαλυφθούν. Στο μεταξύ, ο αδελφός της Εύας, ο Άρης, συνεχίζει να φλερτάρει διακριτικά την Ευτυχία. Ξέρει ότι έχει περάσει πολλά και δεν θέλει να γίνει πιεστικός, όμως της τονίζει πως είναι δίπλα της όποτε τον χρειαστεί και σιγά σιγά της δείχνει τα συναισθήματά του. Κάποια στιγμή όμως οι Αρχές εντοπίζουν το πτώμα και ο εφιάλτης ξυπνά ξανά. Η Άννα προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της, ενώ η Ευτυχία νιώθει ότι ο κλοιός σφίγγει επικίνδυνα γύρω τους. Υπάρχει κάτι που τις παρηγορεί και τις δύο. Ο Ανέστης ήταν μπλεγμένος με τον υπόκοσμο και η αστυνομία εκεί θα στρέψει τις έρευνές της. Σε πρώτη φάση τουλάχιστον… Αρκεί όμως αυτό για να μείνει για πάντα κρυφό το μυστικό τους;