Η Ευτυχία στο β’ κύκλο τηs σειράs Η Γη της Ελιάς του MEGA, θα είναι ένα τραγικό πρόσωπο. Οι τύψειs για την δολοφονία του Ανέστη την ακολουθούν παντού και η κοπέλα φτάνει στα όρια τηs τρέλαs. Οι μόνοι που που Θα την στηρίξουν μέχρι τέλουs θα είναι η Αννα, αλλά και ο Αποστόληs.
Όπως Θα δούμε από τα πρώτα κιόλας επεισόδια η Ευτυχία δεν μπορεί να ησυχάσει. Πάντα μέσα στο μυαλό της έχει την σκηνή όπου ήρθε αντιμέτωπη με τον Ανέστη και όσα τραγικά ακολούθησαν μετά. Η κοπέλα κλείνεται στον εαυτό της και απομακρύνεται από όλους κι απ όλα. Ακόμα και με τον Αρη με τον οποίο είχε αρχίσει δειλά δειλά να φλερτάρει κόβει κάθε επαφή.

Ο Άρης δεν καταλαβαίνει φυσικά τον λόγο που η Ευτυχία απομακρύνθηκε και έληξε μια σχέση πριν καν αρχίσει. Ωστόσο το παίρνει απόφαση ότι μάλλον δεν τον Θέλει και σταματάει κι αυτός πλέον να την «ενοχλεί». Στο μεταξύ η Αννα προσπαθεί με κάθε τρόπο να την συνεφέρει, αλλά η Ευτυχία συνέχει επιμένει ότι δεν αντέχει άλλο να κρύβει μέσα της ένα τέτοιο μυστικό. Μάλιστα όταν ανακαλύπτουν το πτώμα του Ανέστη ο φόβος της την παραλύει. Αρχίζει να χάνει το μυαλό της και σκέφτεται πολύ σοβαρά να πάει να παραδοθεί.

Η Γη της Ελιάς: Στο πλευρό της Ευτυχίας και ο Αποστόλης!

Η Αννα που βλέπει την κατάστασή της, φοβάται ότι η Ευτυχία Θα πάει στην αστυνομία και τότε Θα έρθει η καταστροφή για όλους. Οχι μόνο για την Ευτυχία που διέπραξε το φόνο, αλλά και για την ίδια καθώς την συγκάλειψε και στη συνέχεια την βοήθησε να πετάξουν το πτώμα. Ετσι η Αννα δεν την αφήνει στιγμή. Της λέει συνέχεια ότι δεν υπάρχει λόγοι να ανησυχεί, ότι δεν έχουν αφήσει ίχνη και ότι δεν Θα μπει φυλακή για κάποιον που άξιζε να πεθάνει. Η Ευτυχία όμως δεν ακούει και δεν είναι σε Θέση να ακούσει καθώς το μυαλό της πλέον δεν λειτουργεί. Δεν μπορεί να σκεφτεί λογικά και συνέχεια βουλιάζει στην κατάθλιψη. Ετσι η Αννα αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια. Στο μεταξύ ο Αποστόλης ο οποίοι συνεχίζει να ενδιαφέρεται για την Ευτυχία, ρωτάει καξαναρωτάει την Αννα τι συμβαίνει με την φίλη της. Τι έχει γίνει και η Ευτυχία δεν μπορεί ακόμα και δουλέψει και γιατί συμπεριφέρεται έτσι. Μάλιστα ανησυχεί και για την υγεία της, μήπωs δηλαδή είναι άρρωστη και είναι κάτι πολύ σοβαρό. Ετσι η Αννα αναγκάζεται να πει όλη την αλήθεια στον αδελφό της. Ο Αποστόλης μετά το σοκ, αποφασίζει να καλύψει τα δύο κορίτσια και να σταθεί στο πλευρό τους, καθώs καταλαβαίνει πολύ καλά γιατί η Ευτυχία έφτασε σ ‘ αυτό το σημείο, ενώ συμβουλεύει την Άννα να μην μιλήσουν ποτέ και σε κανέναν γι αυτό.