Στο επίκεντρο των εξελίξεων βρέθηκε στο φινάλε του α’ κύκλου της σειράς Η Γη της Ελιάς, ο Κουράκος. Με την αιφνιδιαστική σύλληψη της Αθηνάς κατά τη διάρκεια του γάμου της Βασιλικής και του Φίλιππου, δέχτηκε τα… πυρά των φαν, που εξοργίστηκαν με τον τρόπο του! Τι επιφυλάσσει όμως σε αυτόν και στην Ιουλία η νέα σεζόν της αγαπημένης σειράς;
Στην προσωπική του ζωή ο Κουράκος …δηλώνει τρελά ερωτευμένος με την Ιουλία. ‘Οταν έληξε άδοξα το πολυτάραχο ειδύλλιό της με τον Στάθη, τη διεκδίκησε δυναμικά. Και ενώ αρχικά εκείνη έδειχνε διστακτική, γρήγορα ανέπτυξε έντονα συναισθήματα για εκείνον, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να τον παντρευτεί.

Λίγο καιρό αργότερα το ζευγάρι αποφάσισε να κανει οικογένεια, καθώς ο αστυνόμος από την πρώτη στιγμή εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει πατέρας. ‘Ομως τελικά κάθε προσπάθεια του ζευγαριού έπεφτε στο κενό. Ο Κουράκος ήταν εκεί και στήριζε διαρκώς την Ιουλία, η οποία όμως ένιωθε όλο το βάρος να πέφτει επάνω της στη δραματική σειρά του MEGA. ‘Οταν ο γιατρός της την ενημέρωσε ότι μόνο με εξωσωματική θα έχει ελπίδες να μείνει έγκυος, εκείνη ξέσπασε και ξεκαθάρισε στον άντρα της οτι δεν σκοπεύει να μπει σε αυτή τη διαδικασία..

Για την ώρα δεν έχουμε δει κάποια ιδιαίτερη αντίδραση του Κουράκου απέναντι σε αυτή την απόφαση της Ιουλίας. Παραμένει στο πλευρό της και η σχέση τους κυλά αρμονικά. Ωστόσο την επόμενη σεζόν αυτό το ζήτημα θα γίνει ένα από τα αγκάθια στον γάμο τους, κάτι που θα φέρει σύννεφα στη σχέση τους. Γιατί ο Κουράκος στη Γη της Ελιάς, συνεχίζει να θέλει να γίνει πατέρας!

 

Η Γη της Ελιάς: Πασίγνωστη πρωταγωνίστρια ποζάρει τόπλες!

Πρωταγωνίστρια από τη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς ολοκλήρωσε τα γυρίσματα και τώρα είναι σε φάση διακοπών! Η πανέμορφη ηθοποιός μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα της προσωπικής της ζωής στα social media δείχνοντας τις όμορφες στιγμές χαλάρωσης που περνά μακριά τόσο από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις όσο και από την Αθήνα.

Ο λόγος για την Αντιγόνη Κουλουκάκου, την Ιουλία της σειράς Η Γη της Ελιάς του MEGA που μερικές μέρες πριν ανέβασε μία topless φωτογραφία της την οποία όμως λίγο αργότερα έσβησε!

Ωστόσο, λίγο αργότερα αποφάσισε να την ξανανεβάσει και μάλιστα να εξηγήσει και τον λόγο για τον οποίο την είχε κατεβάσει νωρίτερα.

«Χθες την κατέβασα γιατί κάποιος, κάτι, κάπως είπε και ντράπηκα. Κακώς. Αλλά σήμερα την ανεβάζω πάλι.. Αντιδραστική από μικρή λέει η μαμά μου», έγραψε.

κουλουκάκου