Πρωταγωνίστρια από τη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς ολοκλήρωσε τα γυρίσματα και τώρα είναι σε φάση διακοπών! Η πανέμορφη ηθοποιός μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα της προσωπικής της ζωής στα social media δείχνοντας τις όμορφες στιγμές χαλάρωσης που περνά μακριά τόσο από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις όσο και από την Αθήνα.

Ο λόγος για την Αντιγόνη Κουλουκάκου, την Ιουλία της σειράς Η Γη της Ελιάς του MEGA που μερικές μέρες πριν ανέβασε μία topless φωτογραφία της την οποία όμως λίγο αργότερα έσβησε!

Ωστόσο, λίγο αργότερα αποφάσισε να την ξανανεβάσει και μάλιστα να εξηγήσει και τον λόγο για τον οποίο την είχε κατεβάσει νωρίτερα.

«Χθες την κατέβασα γιατί κάποιος, κάτι, κάπως είπε και ντράπηκα. Κακώς. Αλλά σήμερα την ανεβάζω πάλι.. Αντιδραστική από μικρή λέει η μαμά μου», έγραψε.

κουλουκάκου

κουλουκάκου

 

Η ηθοποιός πριν μερικές μέρες θέλησε να πει το δικό της αντίο μέσα από τα Social media στους τηλεθεατές που τόσο αγάπησαν τη σειρά!

Η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μία φωτογραφία και ένα στόρι και έγραψε:

Ιουλία

Ιουλία

«14 μήνες γυρίσματα, τι διαδρομή, σας ευχαριστώ και σας αγαπώ για όλα τα συναισθήματα που μοιραστήκαμε και τις εμπειρίες που ζήσαμε. Είμαι καλύτερη από όσο ήμουν χτες αλλά όχι τόσο καλή όσο θα είμαι αύριο».

Πρόκειται για έναν ρόλο ιδιαίτερα αγαπητό στη σειρά Η Γη της Ελιάς. Ωστόσο όπως θα δούμε ο γάμος της Ιουλίας με τον Κουράκο περνάει κρίση και το τέλος δεν θα είναι ευχάριστο.

Το ζευγάρι χωρίζει όχι μόνο για το θέμα του παιδιού αλλά και γιατί ενδεχομένως η Ιουλία τα ξαναβρίσκει με τον Στάθη!