Δύσκολες στιγμές στη φυλακή θα περάσει η Αθηνά στη σειρά Η Γη της Ελιάς, η οποία κατηγορείται για το φόνο του Δημήτρη. Η μόνη που Θα σταθεί βράχος στο πλευρό της είναι η Μαργαρίτα, η οποία μάλιστα θα πείσει και τον Λυκούργο να τη βοηθήσει για να αποδείξει την αθωότητά της. Τον απόλυτο εφιάλτη Θα ζήσουν και η Ευτυχία με την Άννα, όταν η αστυνομία Θα βρει το πτώμα του Ανέστη.

Και, παρόλο που οι υποψίες δεν Θα στραφούν στην Ευτυχία, αφού κανείς δεν γνωρίζει ότι ο Ανέστης προσπάθησε να τη βιάσει, εκείνη ανησυχεί, ενώ παράλληλα βασανίζεται από τις τύψεις της στη σειρά του MEGA. Η Άννα προσπαθεί να την καθησυχάσει και τη συμβουλεύει να κρατήσει την ψυχραιμία της, αφού μια λάθος κίνηση μπορεί να τις οδηγήσει και τις δύο στη φυλακή, καθώς εκείνη ηταν που τη βοήθησε να ξεφορτωθεί το πτώμα.

Η Γη της Ελιάς: Η σχέση τους δοκιμάζεται!

Προβλήματα στη σχέση τους Θα αντιμετωπίσουν και η Ιουλία με τον Γιώργη. Ο τρόπος που διαχειρίστηκε εκείνος τη σύλληψη της Αθηνάς, η ζήλια του για τον Στάθη και το θέμα του παιδιού πυροδοτούν διαρκώς συγκρούσεις ανάμεσά στο ζευγάρι. Ο Γιώργης θα ρίξει όλο το βάρος του στη δουλειά και σταδιακά οι δύο τους θα απομακρυνθούν. Παράλληλα θα αρχίσει να αποκαλύπτεται και το πραγματικό πρόσωπο του Δημοσθένη.Παράλληλα,θα αρχίσει να αποκαλύπτεται και το πραγματικό πρόσωπο του Δημοσθένη. “Ηδη ο Στάθης έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι η εικόνα του ευυπόληπτου οικογενειάρχηπου έχει πλασάρει σε όλους είναι πλασματική, ενώ και η Ασπασία έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι ο άντρας της κάνει διπλή ζωή, χωρίς ωστόσο να έχει αποδείξεις για τις παράνομες δραστηριότητές του. Ο ερχομός, όμως, της κόρης τους από την Αθήνα θα πυροδοτήσει μεγάλες ανατροπές και θα τους φέρει αντιμέτωπους με δυσάρεστες εκπλήξεις!

Δείτε το νέο trailer της σειράς