Όταν ο Mάvos μαθαίνει για το παιδί τηs Αντιγόνηs στη σειρά Η Γη της Ελιάς, πηγαίνει κατευθείαν στη Μαρίνα και τηs αποκαλύπτει το μυστικό που κρύβει η φίλη τηs: «Είδεs που είχα δίκιο ότι κάτι έκρυβε; Δεν μπορεί έτσι ξαφνικά που εμφανίστηκε στη ζωή μας να μην υπήρχε κάτι», υποστηρίζει κι εκείνη πέφτει από τα σύννεφα: «Τι να πω; Δεν ξέρω. Υποτίθεται ότι είμαστε φίλεs και τα λέμε όλα μεταξύ μας. Γιατί η Αντιγόνη να μη μας το πει; Εντάξει, είναι κάτι σοβαρό, όμωs δεν σκότωσε και άνθρωπο για να μαs το κρύβει», του λέει έκπληκτη.

Ο Μάνος προσπαθεί να διαχειριστεί όλα αυτά που έμαθε και μετά από πολλή σκέψη αποφασίζει να μιλήσει στον πατέρα του όσο πιο ήρεμα μπορεί, γιατί φοβάται και για την καρδιά του. Λίγο αργότερα πηγαίνει στο σπίτι όπου τον περιμένει ο Ισίδωροs. Του ζητάει να παραμείνει ψύχραιμος. Ο Ισίδωροs τρομάζει με την εισαγωγή που του κάνει αλλά κρατάει την ψυχραιμία του. Ο ιδιος παραδέχεται ότι έβαλε ιδιωτικό ντετέκτιβ για να παρακολουθήσει την Αντιγόνη.  Ο Ισίδωρος εκνευρίζεται με την κίνηση του γιου του. Ο ίδιος του λέει  να μη νευριάζει γιατί όφειλε να το ψάξει αφού εμφανίστηκε ξαφνικά! Ο Ισίδωροs αισθάνεται άβολα, όμωs του λέει να συνεχίσει και τον ρωτάει τι βρήκε. Ο Μάνος παίρνει μια βαθιά ανάσα και του λέει ολη την αλήθεια ότι η Αντιγόνη έχει ένα παιδί που το κρύβει. Τότε εκείνος πέφτει από τα σύννεφα στη σειρά του Mega και καλεί την Αντιγόνη σπίτι. Εκείνος τότε έξαλλος ζητά εξηγήσεις για το γεγονός που έκρυψε και εκείνη προσπάθησε να δικαιολογηθεί. Εκείνος εκνευρισμένος τη διώχνει από το σπίτι με πίκρα και απογοήτευση!

Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη θύμα βιασμού!

Το καλά κρυμμένο μυστικό της Αντιγόνης αφήνει άναυδο τον Μάνο, δημιουργώντας νέα δεδομένα. Η Αντιγόνη πρόσφατα είχε επισκεφτεί τη Μαρία στο Σούνιο. Αυτές τις δύο γυναίκες τις ενώνει μια δραματική ιστορία που συνέβη στο παρελθόν και έχει σημαδέψει ανεξίτηλα την Αντιγόνη, που έγινε μητέρα από το βιαστή της και κράτησε το παιδί. Η Μαρία βοήθησε, με παράνομες ενέργειες, ώστε το παιδί να δοθεί για υιοθεσία. Ωστόσο, το τραύμα στην ψυχή των δύο γυναικών έχει παραμείνει ορθάνοιχτο!

Δείτε το trailer του αποψινού (14/4) επεισοδίου