Η Αρετή, μετά την ήπια στάση που κράτησε ο Στάθης στην πολύκροτη δίκη του Φίλιππου Στεφανέα,στη σειρά Η Γη της Ελιάς καθώς και την αποκάλυψη της ταυτότητας της ερωμένης του, είναι αποφασισμένη να τον εκδικηθεί.

Ζητάει διαζύγιο και διεκδικεί με κάθε τρόπο όλα τα περιουσιακά στοιχεία που θεωρεί ότι της ανήκουν! Στη συνέχεια, εκείνη και ο Στέφανος με τις συμβουλές του δικηγόρου, αποφασίζουν να σφίξουν όλο και περισσότερο τον κλοιό γύρω από τον Στάθη, με σκοπό να τον αφήσουν χωρίς χρήματα και ταπεινωμένο.

‘Ομως, δεν ισχύει το ίδιο για τη Βασιλική, η οποία μιλάει μετον πατέρα της και, σε συναισθηματική φόρτιση, του λέει πως πρόκειται να σταθεί στο πλευρό του σε οτιδήποτε αφορά επίμαχο διαζύγιο. Κάτι που δεν αργεί να το μάθει η Αρετή, η οποία καρφώνει το μαχαίρι στο κόκαλο και παίρνει πίσω από τη Βασιλική τις ελιές που της είχε δωρίσει.

Ο Μάνος δέχεται ένα περίεργο τηλεφώνημα

Θέλει με αυτόν τον τρόπο να εμποδίσει την κόρη της από το να βοηθήσει τον Στάθη να σταθεί ξανά στα πόδια του. Ωστόσο, ο άντρας ενημερώνεται από τη Βασιλική για την παραπάνω εξέλιξη και, από κοινού, αποφασίζουν να περάσουν όσο πιο άμεσα γίνεται στην κατά μέτωπο επίθεση.

Παράλληλα, ο Μάνος δέχεται ένα τηλεφώνημα στο σίριαλ του Mega από τον ντετέκτιβ στον οποίο έχει αναθέσει να ψάξει το παρελθόν της ετεροθαλούς αδελφής του, της Αντιγόνης, και μαθαίνει ένα μυστικό που τον συγκλονίζει. Αυτό σχετίζεται με το γεγονός ότι η νεαρή γιατρός έχει απο-κτήσει ένα παιδί, για το οποίο υπάρχουν δύο ενδεχόμενα. Είτε το έχει δώσει σε ανάδοχη οικογένεια είτε το έχει κλείσει σε ορφανοτροφείο.

 

Δείτε το trailer της σειράς Η Γη της Ελιάς