Στη σειρά «Η Γη της ελιάς», από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, έχουμε δει πολλές και ενδιαφέρουσες ιστορίες. Μία από αυτές που μας έχει απασχολήσει και συνεχίζει να μας απασχολεί είναι η ύπαρξη ενός κυκλώματος που σκοτώνει ηλικιωμένους και είτε πλαστογραφεί τις διαθήκες τους, είτε κλέβει αντικείμενα υψηλής αξίας και χρήματα που φυλάνε μέσα στα σπίτια τους.

Μία υψηλή θέση σε αυτό το κύκλωμα κατέχει ο συμβολαιογράφος Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος, ο οποίος, όμως, παίρνει εντολές από έναν μυστηριώδη άντρα τον οποίο δεν έχουμε δει μέχρι τώρα… Αναφερόμαστε στον Δημοσθένη, έναν ξάδελφο του Στάθη Καπερνάρου, ο οποίος ζει με την οικογένεια του στην Αθήνα και, πρόσφατα, χρειάστηκε να φιλοξενήσουν τον Στέφανο, για να αποφύγει το αυτόφωρο από την επίθεση που έκανε στον Φίλιππο.

Ο συγκεκριμένος άντρας, λοιπόν, λειτουργεί ως εγκέφαλος του παραπάνω κυκλώματος, δημιουργώντας μία αμύθητη περιουσία στη σειρά του MEGA. Η αναφορά που γίνεται όλο και  πιο συχνά στο όνομα του από τον Κωνσταντίνο, αλλά και από τον Στάθη, δεν είναι τυχαία.

Η Γη της Ελιάς: Νέα πρόσωπα στη σειρά

Και αυτό γιατί ο Δημοσθένης και η σύζυγός του είναι δύο από τα πρόσωπα που στα προσεχή επεισόδια θα εμφανιστούν στην Αρεόπολη, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στη ζωή των ηρώων.

‘Ολα θα ξεκινήσουν όταν ο Δημοσθένης και η σύζυγός του να πάνε  στην μανιάτικη γη για να δουν από κοντά τον Στάθη και την οικογένεια του. 

Ο πρώτος θα βρει λίγο χρόνο για να συναντήσει και τον Κωνσταντίνο. Ο τελευταίος ταράζεται από την παρουσία του Δημοσθένη, ενώ ο ισχυρός άντρας θα απαιτήσει κάποιες απαραίτητες εξηγήσεις για τα λάθη που έγιναν και παραλίγο να στοιχίσουν την ελευθερία τους, καθώς επίσης θα του δώσει νέες οδηγίες για τον τρόπο που πρέπει να κινούνται.

Να σημειωθεί ότι οι συντελεστές έχουν ξεκινήσει ήδη να αναζητούν τα πρόσωπα που θα είναι κατάλληλα για να κρατήσουν τον ρόλο του Δημοσθένη και της συζύγου του, καθώς αποτελούν «κλειδί» για την πλοκή του δεύτερου κύκλου της σειράς.