Η Γη της Ελιάς πλησιάζει προς το τέλος της αλλά οι σεναριογράφοι δεν χάνουν καθόλου την… έμπνευση τους και συνεχίζουν να μας καθηλώνουν με τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια!

Η δραματικη σειρά του MEGA που διαδραματίζεται στη Μάνη, ήταν η έκπληξη της χρονιάς παρόλο που ο Ανδρέας Γεωργίου μας έχει συνηθίσει στις επιτυχίες. Διαβάστε όμως τι πρόκειται να γίνει στα επεισόδια της ερχόμενης εβδομάδας!

Επεισόδιο 216 στις 13/06/2022

Ο Δημοσθένης ξεκαθαρίζει στον Κωσταντίνο πως δεν πρόκειται να ξεμπλέξει εύκολα από τις σκοτεινές δουλειές που κάνουν. Για τον λόγο αυτόν, του συστήνει να κρατήσει την Ισμήνη μακριά από το γραφείο του.Η Ιουλία προσπαθεί να λογικέψει την Μυρτάλη, οποία υιοθετεί πρακτικές και απόψεις του πατέρα της,

Επεισόδιο 217 στις 14/06/2022

Ο Φίλιππος και η Βασιλική φτάνουν στην Σύμη, όπου εκπληρώνουν το τάμα στον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Ο Στέφανος προσλαμβάνει επιστάτη για τους ελαιώνες και η Αρετή συνειδητοποιεί πως η απόφασή του να φύγει είναι οριστική. Η Φανή, ύστερα από επιμονή της Αγγελικής, καλεί τον Ισίδωρο και τον Μάνο στην Αθήνα.

Επεισόδιο 218 στις 15/06/2022

Ο Πότης δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί αυτό που είδε και δυσκολεύεται πολύ να μην αποκαλύψει σε όλους την κρυφή σχέση της Αθήνας με τον Ιάκωβο.

Η Μαρίνα αρχίζει να ανεβαίνει στα μάτια του Ισίδωρου. Μια αμήχανη συνάντηση της Ιουλίας και του Γιώργη με τον Στάθη στην ταβέρνα τους φέρνει για μία ακόμα φορά σε δύσκολη θέση.

 

Επεισόδιο 219 στις 16/06/2022

Η Μυρτάλη συναντά τυχαία την Αρετή, τα αίματα ανάβουν και οι δύο γυναίκες ανταλλάσσουν πολύ σκληρές κουβέντες.

Ο Γιώργης και η Ιουλία ήταν μία πολύ σοβαρή συζήτηση και παίρνω αποφάσεις καθοριστικές για το μέλλον την σχέση τους. Ο Κωσταντίνος αποκαλύπτει ένα προσωπικό μυστικό στην Ισμήνη…

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 220 στις 17/06/2022

Ο Μάνος και ο Ισίδωρος επισκέπτονται τη Φανή και την Αγγελική. Η Άννα παρακούει μία εντολή της Μυρτάλης και γίνεται χαμός στο ελαιοτριβείο. Όλοι όμως παίρνουν το μέρος της Άννας.

Η Βασιλική και ο Φίλιππος επιστρέφουν στη Μάνη. Ο Λυκούργος και η Χάιδω ανακοινώνουν στον Φίλιππο ότι θέλουν να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το trailer της Δευτέρας