Η δραματική σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, έρχεται με δεύτερο και πιο συναρπαστικό κύκλο επεισοδίων! Ένα μάλιστα από τα πρόσωπα που πρόκειται να απασχολήσει ιδιαίτερα είναι ο Δημοσθένης ο οποίος φοβάται ότι η εγκληματική του οργάνωση θα αποκαλυφθεί ενώ φτάνει ακόμα και στο σημείο να κακοποιήσει την Ασπασία, τη σύζυγό του!

Ο Δημοσθένης και η Ασπασία, λίγο καιρό πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος της σειράς, αποφάσισαν να αφήσουν τα παιδιά τους και τη ζωή τους στον Πειραιά και να επιστρέψουν στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, τη Μάνη, με έναν και μοναδικό σκοπό. Να κάνουν μια νέα αρχή. Στην πραγματικότητα, όμως, ο άντρας Θέλει να διορθώσει κάποια σοβαρά λάθη που έχουν γίνει στην εγκληματική οργάνωση που διευθύνει και να αποκτήσει ξανά τον πλήρη έλεγχο.

Ο Δημοσθένης παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και φροντίζει να αποδείξει σε όλους τους συνεργάτες του ακόμα και στον Κωνσταντίνο, ποιος είναι το αφεντικό και κάνει κουμάντο. Μόνο που τα πρώτα προβλήματα δεν αργούν να κάνουν την εμφάνισή τους, με τον σκληρό και αδίστακτο άντρα να αρχίζει να χάνει τον έλεγχο κάθε μέρα όλο και πιο πολύ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κουβαλά τα προβλήματά του μέσα στο σπίτι του, χωρίς να εξηγεί στην Ασπασία τι συμβαίνει, με την κατάσταση ανάμεσά τους να ξεφεύγει και τη σχέση τους να περνά από σαράντα κύματα.

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης κάνει κόλαση τη ζωή της Ασπασίας!

Μάλιστα, ο Δημοσθένης αλλάζει ριζικά στάση και συμπεριφορά απέναντι σε όλους και κυρίως στην άλλοτε αγαπημένη τοι σύζυγο, την Ασπασία, δείχνοντάς της ότι Θέλει να πραγματοποιείται άμεσα κάθε επιθυμία του. Εκείνη τον φοβάται και σκύβει το κεφάλ σε κάθε του διαταγή. Προτιμά να μην αντιδρά στις απιστίες του και να ασχολείται με τη ζωή των άλλων, ώστε να ξεφεύγει από το προσωπικό σκοτάδι στο οποίο με μαθηματική ακρίβεια οδηγείται.

Κάποια στιγμή, όμως, ο Δημοσθένης ξεπερνά κάθε όριο και φτάνει στο σημείο ακόμη και να την κακοποιήσει λεκτικά αλλά και σωματικά. Ο άντρας πιέζεται καθώς ανιλαμβάνεται πως όλο και περισσότεροι ψάχνουν στοιχεία εναντίον του και ξεσπά όλο του τον θυμό στη σύζυγό του. Η ζωή της Ασπασίας γίνεται κόλαση στα χέρια του. Εκείνη, υπομένει την κακοποίηση που δέχεται αλλά έπειτα από κάποιο διάστημα δεν μπορεί πια να κρύβεται. Λυγίζει και απελπίζεται. Ωστόσο, δεν ξέρει από ποιον να ζητήσει βοήθεια και πώς να αντιδράσει απέναντί του. Ο Στάθης αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά και αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό της, ενώ με το πέρασμα του χρόνου η Ασπασία ανακαλύπτει κάτι που την αναστατώνει και της φανερώνει το πραγματικό πρόσωπο του άντρα της. Μαθαίνει ότι ο Δημοσθένης, εμπλέκεται σε εγκληματική οργάνωση και γι’ αυτό δεν την αφήνει να πλησιάσει το χρηματοκιβώτιο ή να μπλεχτεί σε υποθέσειςτου. Η γυναίκα πέφτει από τα σύννεφα και τρέμει για τη ζωή της καθώς πιστεύει πως ο άντρας μπορεί ακόμη και να τη σκοτώσει.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor: Πρώην παίκτρια ποζάρει τόπλες και μοιράζει εγκεφαλικά!

Αρναούτογλου καιρός (1/9): Με βροχές ξεκινάει το φθινόπωρο

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Βασανίζουν την Αθηνά στη φυλακή!